Agenda

10de març2023

Taller de Pintura i Inauguració "Aveç de Primavera"

Crea i decora un punt de llibre amb pintura

El proper divendres 10 de març el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida al taller gratuït " Crea i decora un punt de llibre amb pintura" i la posterior exposició  "Avenç de primavera" de l'artista Rosa Vadrí. 

Ens trobarem al CCOC a les 18:30 on deixarem sortir les nostres habilitats artístiques. Seguidament, a  les 19:30, s'inaugurarà la seva exposició.

Per al taller cal inscripció prèvia a l'Ajuntament, al CCOC o a través del següent enllaç: bit.ly

23de març2023

Tercera Sessió del Curs de Cuina "12 mesos, 12 receptes amb oli d'oliva"

Amb Pepita Farré Pujol

El dijous 23 de març el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida a participar en la tercera sessió del Curs de Cuina.La tercera recepta del curs ens la proposa la nostra veïna Pepita Farré Pujol, amb qui ens trobarem al CCOC de 18:30 fins les 20:30L'activitat és gratuïta però precisa inscripció prèvia -si no heu participat en cap sessió anterior- a l'Ajuntament de La Granadella, al CCOC o a través del següent enllaç: https://bit.ly/CursDeCuina23-03.

25de març2023

Bany de Bosc

Amb Montse Llauradó

El dissabte 25 de març el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida a participar al "Bany de Bosc" de la mà de Montse Llauradó. 

Amb aquesta activitat gaudirem d'un passeig per la natura activant els 5 sentits per treballar la presència i la connexió. 

Ens trobarem al Pla de la Vila a les 09:30 h. L'activitat s'extendrà fins 13:00 h.

L'aportació per l'activitat és 8 euros.

*La reserva i pagament es pot fer a l’Ajuntament de La Granadella o al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya.