Agenda

05agost2017

Art i arbres amb ànima, nova exposició al CCOC de la Granadella

L’artista barceloní, Salvador Rodés inaugura nova exposició el 5 d’agost

Del al

Aquest dissabte dia 5 d'agost a les 20.00 h, s'inaugurarà al CCOC de La Granadella l'exposició "l'Artbrada, els fruits prodigiosos", de l'artista barceloní Salvador Rodés. Els assistents podran gaudir d'una visita guiada pel mateix artista i d'un refrigeri a base de productes d'oli d'oliva. L'exposició es podrà visitar fins el 6 d'octubre a la sala d'exposicions temporals del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. 

Es tracta d'una selecció d'obres, expressament realitzada per a l'ocasió, emmarcades dins un projecte molt més ampli, Artbrada. Durant els darrers anys, Salvador, ha anat afermant el seu característic procés de creació basat en la tècnica del frottage sobre l'escorça dels arbres.

En total, un centenar d´arbres han participat en la realització pictòrica com a models proactius i ben vius. No podia faltar en aquesta selecció d´autors arboris o artbres, l´olivera, per la seva importància dins la nostra vida, tant econòmica com cultural, però també per les seves atribucions característiques: resistència, fortalesa, noblesa... i sobretot, per la seva bellesa singular.

Artistes per un dia

A més de la inauguració, el CCOC ha programat un taller de creació el dia 16 de setembre impartit pel mateix artista. Els tallers adreçats als més petits conviden a descobrir i experimentar d'una manera especial i divertida amb la natura i l'entorn més proper.

La participació al taller és gratuïta i els interessats hauran de fer una inscripció prèvia al CCOC, info(ELIMINAR)@culturadeloli.cat o al telèfon 973 09 41 01. La participació està limitada a 15 persones.

Veure esdeveniments passats