Agenda

07de maig2020

Vídeo taller de salses mediterrànies

Del al

El djous 7 de maig i el divendres 8 de maig a les 19.00 hores realitzarem un taller sobre l'elaboració i l'aplicació gastronòmica de dues salses típiques del mediterrani, per fer-ho ens acompanyarà el Xavier Benet. Xef amb una menció Michelin, propietari del Restaurant Hostal Benet situat a Les Borges Blanques i productor de l'oli d'oliva verge extra +ART. Podreu realitzar preguntes i resoldre dubtes amb l'expert.   

Realitzarem un autèntic allioli amb l'oli d'oliva verge extra Degustus producció integrada que podeu comprar a www.degustus.com. Tot seguit, el xef ens ensenyarà els secrets d'una bona salsa de romesco preparada amb oli d'oliva verge extra +ART etiqueta negra, que podeu adquirir a www.olisbenetrebull.com 

Amb el codi descompte TASTOLIDEGUSTUS els ports de l'oli Degustus seran gratuïts i amb el codi #Taller7-5+ART  obtindreu un descompte en el transport de l'oli +ART amb compres superiors a 30€.  

Trobareu el formulari d’iscripció a continuació.

21de maig2020

Vídeo taller de cuina saludable amb oli d'oliva verge extra.

Taller en directe a l'instagram @culturadeloli

El dijous 21 de maig a les 19.00 hores tindrem en directe el nostre Instagram (@culturadeloli) la Dra. Antonieta Barahona del Centre mèdic d'assessorament nutricional, acompanyada d'Alexa Trilla d' Archi Cook Ture.

Ens ensenyaran com utilitzar l’oli d’oliva verge extra en plats saludables, les seves propietats i podreu realitzar preguntes s’obre l’oli i la nutrició.