Agenda

23d’agost2019

Sopar maridatge

Al CCOC a les 21h

Per aquesta edició tenim el plaer de comptar amb el Jaume Culleré i la Rosa Mònico, gerents i xefs del restaurant La Placeta d’Arbeca. Ens faran un sopar maridat amb safrà El Tossal, de l’Albagés. Preu: 25€. Places limitades.

06de setembre2019

Presentació oli Salvatge

Al CCOC a les 20h

Coneixerem el projecte de custòdia del territori desenvolupat per l’Associació Trenca al terme de Bovera i podrem degustar l’oli Salvatge, ecològic, amb valor social i ambiental i fruit d’un treball pacient i curós a unes finques amb encant emmarcades per un paisatge excepcional. Gratuït.

07de setembre2019

Visita a la finca de Trenca

Al Museu de l’Oli a les 10h

Visitarem la finca que l’associació Trenca té a la Vall Major, on treballa en la conservació i recuperació de la fauna autòctona i del patrimoni mediambiental.

Veure esdeveniments propers