|Títol|

Som el punt de connexió entre la terra de l’oli i tu

L’inici d’un viatge on descobrir, sentir i viure la cultura de l’oli.

Contingut principal

Un espai obert a la creació i l’experimentació

L’inici d’un viatge on descobrir, sentir i viure la cultura de l’oli.

Contingut principal

Som el punt de connexió entre la terra de l’oli i tu

L’inici d’un viatge on descobrir, sentir i viure la cultura de l’oli.

Contingut principal

Un espai obert a la creació i l’experimentació

L’inici d’un viatge on descobrir, sentir i viure la cultura de l’oli.

Contingut principal

Actualitat


Organitzem un tast virtual d'oli d'oliva verge extra.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ha organitzat pel dimecres, 15 d'abril a les 19h., un tast virtual d'oli verge extra amb l'expert Josep Maria Audí, membre del panell de tast d'olis de Catalunya i professor del CFGM d'olis d'oliva i vins de l'INS Josep Vallverdú de Les Borges Blanques. L'activitat és gratuïta. 

Els assistents al vídeo tast d'oli s'han d'inscriure al formulari habilitat pel CCOC. El nombre de places és limitat a 15 persones i per ordre d'inscripció. Els participants han d'adquirir prèviament els dos olis a utilitzar el dia del tast guiat. Una vegada inscrits els assistents rebran un correu amb l'enllaç on es realitzarà la videotrucada. En aquest correu també s'especificaran els materials necessaris que cal tenir preparats a casa i s'enviarà la documentació necessària per a interpretar el tast. 

Els dos olis d'oliva a tastar seran els verges extra Gran Degustus i Degustus de la Cooperativa de la Granadella. Es podran adquirir al web de l'entitat, qui els enviarà per missatgeria. La cooperativa ha habilitat un codi descompte per tal que els ports siguin gratuïts pels olis a tastar. 

Amb aquesta activitat el CCOC pretén continuar difonent la cultura de l'oli en aquests dies de confinament amb motiu del Covid-19. 

Agenda


03d’abril2020

Vídeo tast d'oli

El dimecres 15 d'abril a les 19.00 hores realitzarem un taller de tast d'oli d'oliva verge extra de forma virtual. Serà un taller interactiu amb el Josep Maria Audi, membre del panell de tast d'oli de Catalunya i professor del CFGM d'olis d'oliva i vins de l'Ins Josep Vallverdú de Les Borges Blanques. Podreu realitzar les preguntes que cregueu oportunes sobre l'oli i el seu sector.

En aquest taller es realitzarà el tast de l'oli d'oliva verge extra Gran Degustus i Degustus de la Cooperativa de La Granadella. Podeu adquirir aquests productes a la següent pàgina web: www.degustus.com. Amb el codi descompte TASTOLIDEGUSTUS els ports seran GRATUÏTS.

Uns dies abans del taller rebreu un enllaç al correu on podreu connectar-vos per fer el vídeo tast d'oli. En aquest correu també s'especificaran els materials necessaris que tots tenim a casa.

Hi ha un màxim de 15 places establertes per ordre d'inscripció. INSCRIU-TE l’enllaç de sota.

21de març2020

AJORNAT el Taller de burgers veganes

A causa de la situació actual del país i seguint les mesures preventives acordades per la Generalitat de Catalunya el dia 11 de març, el Taller de burgers veganes queda ajornat fins a nova convocatòria.

Disculpeu les molèsties, us mantindrem informats sobre la nova data i esdeveniments quan sigui possible.

18de març2020

II Fòrum Verge Extra

Del 18 al 20 de març tindrà lloc el II Fòrum verge Extra: Oli i Territori. Aquest event, reunirà productors d'oli d'oliva Verge Extra, agents turístics i administracions públiques del Segrià Sec, les Garrigues i l'Urgell amb l'objectiu de crear un relat de territori conjunt que ajudi a potenciar la comercialització de l'Oli d'Oliva Verge Extra.

+
+

El centre

Som el Centre Català de l’Oli d’Oliva i de l’oleoturisme. Treballem per difondre el coneixement de l’oli d’oliva.

Activitats

Coneix totes les activitats que preparem per als nostres visitants, per a les escoles i per als professionals.

L'edifici

El Centre està ubicat en un edifici singular carregat d’història, un edifici que ha estat església, convent i escola.

Visita'ns

Tota la informació pràctica perquè ens vinguis a conèixer: ubicació, horaris, contacte...