Actualitat


Més notícies

Agenda


25de març2023

Bany de Bosc

Amb Montse Llauradó

El dissabte 25 de març el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida a participar al "Bany de Bosc" de la mà de Montse Llauradó. 

Amb aquesta activitat gaudirem d'un passeig per la natura activant els 5 sentits per treballar la presència i la connexió. 

Ens trobarem al Pla de la Vila a les 09:30 h. L'activitat s'extendrà fins 13:00 h.

L'aportació per l'activitat és 8 euros.

*La reserva i pagament es pot fer a l’Ajuntament de La Granadella o al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. 

23de març2023

Tercera Sessió del Curs de Cuina "12 mesos, 12 receptes amb oli d'oliva"

Amb Pepita Farré Pujol

El dijous 23 de març el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida a participar en la tercera sessió del Curs de Cuina.La tercera recepta del curs ens la proposa la nostra veïna Pepita Farré Pujol, amb qui ens trobarem al CCOC de 18:30 fins les 20:30L'activitat és gratuïta però precisa inscripció prèvia -si no heu participat en cap sessió anterior- a l'Ajuntament de La Granadella, al CCOC o a través del següent enllaç: https://bit.ly/CursDeCuina23-03.

10de març2023

Taller de Pintura i Inauguració "Aveç de Primavera"

Crea i decora un punt de llibre amb pintura

El proper divendres 10 de març el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida al taller gratuït " Crea i decora un punt de llibre amb pintura" i la posterior exposició  "Avenç de primavera" de l'artista Rosa Vadrí. 

Ens trobarem al CCOC a les 18:30 on deixarem sortir les nostres habilitats artístiques. Seguidament, a  les 19:30, s'inaugurarà la seva exposició.

Per al taller cal inscripció prèvia a l'Ajuntament, al CCOC o a través del següent enllaç: bit.ly

23de febrer2023

Curs de Cuina: Segona Sessió

12 mesos, 12 receptes amb oli d'oliva

El dijous 23 de febrer el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida a participar en la segona sessió del Curs de Cuina.La segona recepta del curs ens la proposa la nostra veïna Rosa Cabrerizo Martínez, amb qui ens trobarem al CCOC de 18:30 fins les 20:30L'activitat és gratuïta però precisa inscripció prèvia -si no havíeu assistit a la primera sessió- a l'Ajuntament de La Granadella, al CCOC o a través del següent enllaç: https://bit.ly/CursDeCuina23-02

11de febrer2023

Buc(òli)ca - II edició

Entre flors i violes

El proper 11 de febrer el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, Olicatessen, la Cooperativa de la Granadella i Restaurant Hostal Benet us conviden a la segona edició de Buc(òli)ca.

Ens trobarem al camp d'ametllers a les 12h on gaudirem de l'APERITIU buc(òli)ca.
Estarà format per un brindis amb beguda exclusiva d'oli, elaborada pel Xavier Benet: cuiner del Restaurant Benet, recomanat a la Guia Michelin.

Tot seguit degustarem els Olis d'Oliva Verge Extra: 
Degustus, Olicatessen i +Art.


A les 14h ens desplaçarem fins Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya on disfrutarem del MENÚ DEGUSTACIÓ buc(òli)ca.

Creat pel Xavier Benet per a l'ocasió, marida els
nostres olis verges extra amb flors i plantes
aromàtiques.


També hi ha opció de menú vegetarià


Les places son limitades a 35 persones.


Les entrades es poden adquirir fins dia 6 de febrer.


Podeu sol·licitar més informació a l'Ajuntament de La Granadella, al telèfon 621 272 024 o al mail bucolicaoove@gmail.com

19de gener2023

Curs de Cuina

12 mesos, 12 receptes amb oli d'oliva

L'oli forma part de la nostra cuina i de la nostra identitat des de temps remots. Per aquest motiu i perquè sabem com n'és d'important a la gastronomia catalana, des del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us proposem un curs de cuina amb l'oli com a ingredient principal.El curs estarà impartit per veïns i veïnes de La Granadella i realitzarem des d'entrants, plats principals fins a postres.Ens trobarem un dijous al mes, sent la primera sessió el 19 de gener, de 18:30 a 20:30.El taller és gratuït, però requereix inscripció prèvia a l'Ajuntament de La Granadella, al CCOC o al següent link: https://bit.ly/CursDeCuina

17de desembre2022

Inauguració "La química de l'art" i taller "Estudi de Flors"

Amb Antonio Galeote, premiat a l'Oliverart 2022

El proper 17 de desembre a les 17:00 h el Centre de la Cultura de l'Oli us convida al taller de fotografia "Estudi de Flors" i a la posterior inauguració de l'exposició "La química de l'art" de l'artista Antonio Galeote, premiat en l'Oliverart 2022. 

Caldrà portar flors naturals en un gerro o un test amb una planta florida, una càmera digital i opcionalment un trípode.

Per assistir al taller es precisa inscripció prèvia a l'Ajuntament de La Granadella, al CCOC o a través del següent link: https://bit.ly/TallerEstudiDeFlors

Exposició disponible fins al 25 de febrer. Divendres i dissabtes, de 10h a 14h, amb reserva prèvia.

19de novembre2022

"Un matí a pagès"

Activitat familiar per a infants i joves

El proper 19 de novembre a les 10:00h des del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya hem organitzat una jornada molt especial: "Un matí a pagès". 

Aquesta, és una activitat familiar dirigida a infants i joves on descobrirem com es cullen les olives de forma tradicional i veurem tot el recorregut que fan des del moment que abandonen l'arbre fins a convertir-se en oli.  

Això, però, no és tot! Gaudirem d'un bon esmorzar i obsequi d'una ampolla d'oli -exclusiu de les entrades d'adults-.

Aportació: 

Menors de 3 anys --> gratuït

Menors de 14 anys --> 5 euros

Adults -a partir de 14 anys- --> 10 euros

Places limitades per ordre d'inscripció. Activitat condicionada per la meteorologia. L'organització es reserva el dret a cancelar l'activitat.

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli