Actualitat

Notícies


Sopar maridatge etnobotànic

Com cada any, el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, ofereix un sopar maridatge amb motiu del Festival de la Granadella de Música Popular i Tradicional Catalana. Una vetllada gastronòmica que no et voldràs perdre!

Aquest any: sopar etnobotànic.

Places limitades.

Més notícies

Agenda


20setembre2018

Experiències oleoturístiques que inspiren

Des de les 9.15h al Centre Cívic de la Granadella

L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer experiències d'oleoturisme locals i d'arreu que siguin capdavanteres i que els agents del nostre territori les puguin prendre com a referents.

14setembre2018

Inauguració exposició Florència Coll

a les 20h al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya

L’artista, originària de Sitges, ens presenta unes obres inèdites, especialment pensades i creades per a mostrar-se a la nostra sala d’exposicions temporals del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. En acabar, vi d’honor maridat amb productes de la terra. TOTS ELS PÚBLICS.

09setembre2018

+ que vermut

a les 12.30h al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya

Presentació de l’empresa familiar situada a Fulleda, que elabora licors artesanals. Guanyadors de la medalla d’or en licor d’herbes la medalla de plata en licor envellit, ala Catavinium World Wine & Spirit Competition 2018. Cal inscripció prèvia. Preu 3€.

25agost2018

Sopar maridatge etnobotànic

a les 21.30h al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya

La xef Montse Freixa, del restaurant El Castell (La Floresta) i l’antropòleg Ferran Obiols, de Les Basselles- Jardí Etnobotànic de la Vall de la Coma (l’Albi), ens faran gaudir amb un àpat ben especial. Preu: 25€ Places limitades. Cal inscripció prèvia.

15juliol2018

Maridatge gastronòmic Ruta Emili Pujol

Després de conèixer La Granadella del músic i compositor Emili Pujol, ens trobem al #CCOC per maridar 4 varietats diferents d’oli d’oliva. Entrada lliure

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli