Actualitat


Més notícies

Agenda


01d’octubre2022

Benvinguts a Pagès 2022

"Fem Cuinetes" i "Juguem a l'Hort de la Mercè"

El cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre al Centre de la Cultura de l'Oli celebrarem una nova edició de "Benvinguts a Pagès". 

El dissabte a les 12h us proposem el taller "Fem Cuinetes" on descobrirem les múltiples propietats de l'all i de l'allioli. A més a més, després ens endurem a casa un test de materials reciclats on haurem plantat aquest ingredient! 

El diumenge a les 12h torna el, ja tradicional, "Juguem a l'Hort de la Mercè". Plantarem hortalisses de temporada acompanyats d'una família de pagesos que, a més a més, fan les seves pròpies conserves.  

Us hi esperem!

08d’octubre2022

Inauguració "Primera Impresión" i Ecotaller PlasticBag

Obra premiada a Oliverart 2022

El Centre de la Cultura de l'oli us convida el proper dissabte, 8 d'octubre a l'ecotaller de Plasticbag de l'artista Tania Ansio, guanyadora de l'Oliverart 2022, i la posterior inauguració de la seva exposició “Primera Impresión”. 


Durant el taller aprendrem a fer una funda d'ulleres amb el material reciclat amb el que ella treballa: les bosses de plàstic. 

Deixareu que us ho expliquin? Us esperem!

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli