Actualitat

Notícies


Alteracions en l'horari habitual

El Museu de l’Oli de Catalunya romandrà TANCAT els següents dies:

- diumenge 14 de juliol

- diumenge 21 de juliol

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya romandrà OBERT en el seu horari habitual ambdós dies.

Horaris especials

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya romandrà tancat el pròxim diumenge 9 i diumenge 16 de juny amb motiu de la realització del curs de pedra seca.

Més notícies

Agenda


21de juliol2019

Taller de ioga i natura

A la pinada de l’ermita de Sant Antoni a les 9:30

Taller de ioga entre pins per començar el diumenge amb energia positiva. Forma’t en aquesta pràctica ancestral beneficiosa per al cos i la ment. Aportació voluntària: 12€ (grup de 10 persones). Places limitades.

09d’agost2019

Inauguració Mirador Oliverart

Al Coll de Bovera a les 20h.

Instal·lació i inauguració de les escultures seleccionades a la convocatòria de projectes artístics OLIVERART 19, en la modalitat de Land Art. Comptarem amb la presència dels artistes i un pica-pica. Gratuït.

23d’agost2019

Sopar maridatge

Al CCOC a les 21h

Per aquesta edició tenim el plaer de comptar amb el Jaume Culleré i la Rosa Mònico, gerents i xefs del restaurant La Placeta d’Arbeca. Ens faran un sopar maridat amb safrà El Tossal, de l’Albagés. Preu: 25€. Places limitades.

06de setembre2019

Presentació oli Salvatge

Al CCOC a les 20h

Coneixerem el projecte de custòdia del territori desenvolupat per l’Associació Trenca al terme de Bovera i podrem degustar l’oli Salvatge, ecològic, amb valor social i ambiental i fruit d’un treball pacient i curós a unes finques amb encant emmarcades per un paisatge excepcional. Gratuït.

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli