Actualitat

Notícies


EL CCOC organitza una jornada professional de Networking per conèixer els actius turístics de la Terra Alta.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) organitza el proper 24 d'abril una jornada de familiarització dels recursos turístics de la Terra Alta al voltant de l'oli i el vi com a nova experiència turística per impulsar projectes col·laboratius entre empresaris, productors i cooperatives del sector al voltant de l'oleoturisme, la gastronomia  i els productes agroalimentaris K0.

Tot un seguit de visites guiades al voltant del tast d'oli DOP Oli Terra Alta, rutes de turisme rural i gastronòmic i la descoberta del Celler de vins de Gandesa pretenen despertar sinergies entre ambdues comarques per impulsar tot un seguit d'interconnexions per promocional d'una manera global l'oleoturisme.

S'adjunta fulletó jornada

HORARIS SETMANA SANTA 2017

Aquesta Setmana Santa, el Museu de l’Oli de Catalunya, estarà tancat el divendres Sant i el diumenge i dilluns de pasqua. 

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, obrirà amb el seu horari habitual.

Us esperem!!!

Concurs d'Instagram @culturadeloli

Del 11 de març al 18 de juny de 2017

Hi podrà participar qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb les etiquetes #primavera2017 i #culturadeloli

L'objectiu és fomentar la participació ciutadana i ensenyar i donar a conèixer totes les activitat de l'agenda primavera 2017 dirigides a divulgar el món la cultura de l'oli.

Més notícies

Agenda


01juliol2017

CURS DE PEDRA SECA: Els Paisatges de Pedra Seca i els Mètodes Constructius

Un curs de la Universitat d'Estiu de la UDL

En aquesta tercera edició del curs de pedra seca organitzat des del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, li hem donat un tomb més i juntament amb el Centre d’Interpretació de la Pedra seca de Torrebesses, presentem una proposta didactica integrada en el programa de cursos de la Universitat d’Estiu de la UdL. 

La finalitat del curs és l'estudi i el coneixement de les construccions de pedra seca i la seva tècnica constructiva. Un dels objectius principals és identificar els diversos elements naturals que formen el paisatge de pedra seca, així com aprendre la relació entre ells. També es donaran eines per tal de crear compromisos responsables per mantenir el patrimoni i millorar-ne la conservació. Amb la ruta dels paisatges de construcció de pedra seca es prendrà contacte amb
aquestes edificacions per poder desenvolupar correctament la part pràctica del curs, en què s'aprendran els diferents mètodes constructius i la talla de la pedra.
Tots aquests continguts s'utilitzaran tant en la reconstrucció com en noves construccions de pedra seca.
El curs s'adreça als estudiants interessats per les tècniques constructives tradicionals. I, en general, a tothom que vulgui descobrir el paisatge rural i de pedra seca, als interessats a conèixer aquest patrimoni i que vulguin donar suport a la seva conservació i sostenibilitat.

Durant el primer i segon cap de setmana de juliol, a Torrebesses i la Granadella. Et pots descarregar el programa!

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli