Actualitat

Notícies


Collir olives, una experiència singular per a turistes a la Granadella

El dimecres 6 de desembre, el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i el Museu de l'Oli de Catalunya conjuntament amb l'agència de viatges receptiva de les Garrigues especialitzada en oleoturisme i enoturisme, Olea Soul, organitzen per quart any consecutiu, la collita d'olives edició 2017, amb la proposta de fer viure als grups de visitants l'experiència  d'immersió al Món de l'Oli a la Granadella, a la comarca de les Garrigues.

Més notícies

Agenda


15desembre2017

Degustació de vins a càrrec del Celler Matallonga

El proper divendres 15 de desembre gaudeix d'una degustació de vins acompanyada de productes de proximitat

El dia 15 tens una cita gastronòmica al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya! Joan Penella, del Celler Matallomnga presentarà els seus vins i ens oferirà un tast. Acabarem la jornada maridant els bons vins amb productes de la terra, tots km 0. 

Per tal de poder gaudir de l’activitat és necessari formalitzar la reserva per correu electrònic – info@culturadeloli.cat o per telèfon – 973 09 41 01. L’activitat té un preu estàndard de 5€ i per als membres del Club d’Amics té un cost de 3€. 

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli