Actualitat

Notícies


Artistes de Land Art a la Granadella

Aquest cap de setmana dies 12 i 13 d'agost de 17,00 a 21,00 h, el CCOC de La Granadella  organitza un taller de creació artística a la natura "d'Allò petit a allò petit"  impartit per l'artista plàstic Sergi Quiñonero i adreçat a públics ben diversos. Tant artistes professionals o amateurs, com persones d'altres disciplines, és reuniran per participar en una experiència artística singular. 

Art i arbres amb ànima, nova exposició al CCOC de la Granadella

Aquest dissabte dia 5 d'agost a les 20.00 h, s'inaugurarà al CCOC de La Granadella l'exposició "l'Artbrada, els fruits prodigiosos", de l'artista barceloní Salvador Rodés. Els assistents podran gaudir d'una visita guiada pel mateix artista i d'un refrigeri a base de productes d'oli d'oliva. L'exposició es podrà visitar durant un període d'un mes a la sala d'exposicions temporals del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. Aquest dissabte dia 5 d'agost a les 20.00 h, s'inaugurarà al CCOC de La Granadella l'exposició "l'Artbrada, els fruits prodigiosos", de l'artista barceloní Salvador Rodés. Els assistents podran gaudir d'una visita guiada pel mateix artista i d'un refrigeri a base de productes d'oli d'oliva. L'exposició es podrà visitar fins el 6 d'octubre a la sala d'exposicions temporals del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. 

HORARIS ESTIU 2017

Aquest estiu el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya canviarà el seu horari de dissabte. El nou horari serà el següent:

  • Matí: de les 10:00 a les 14:00 
  • Tarda: tancat

La resta de dies mantindrà el seu horari habitual. 

Us esperem!!!

Més notícies

Agenda


05agost2017

Art i arbres amb ànima, nova exposició al CCOC de la Granadella

L’artista barceloní, Salvador Rodés inaugura nova exposició el 5 d’agost

Aquest dissabte dia 5 d'agost a les 20.00 h, s'inaugurarà al CCOC de La Granadella l'exposició "l'Artbrada, els fruits prodigiosos", de l'artista barceloní Salvador Rodés. Els assistents podran gaudir d'una visita guiada pel mateix artista i d'un refrigeri a base de productes d'oli d'oliva. L'exposició es podrà visitar fins el 6 d'octubre a la sala d'exposicions temporals del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. 

Es tracta d'una selecció d'obres, expressament realitzada per a l'ocasió, emmarcades dins un projecte molt més ampli, Artbrada. Durant els darrers anys, Salvador, ha anat afermant el seu característic procés de creació basat en la tècnica del frottage sobre l'escorça dels arbres.

En total, un centenar d´arbres han participat en la realització pictòrica com a models proactius i ben vius. No podia faltar en aquesta selecció d´autors arboris o artbres, l´olivera, per la seva importància dins la nostra vida, tant econòmica com cultural, però també per les seves atribucions característiques: resistència, fortalesa, noblesa... i sobretot, per la seva bellesa singular.

Artistes per un dia

A més de la inauguració, el CCOC ha programat un taller de creació el dia 16 de setembre impartit pel mateix artista. Els tallers adreçats als més petits conviden a descobrir i experimentar d'una manera especial i divertida amb la natura i l'entorn més proper.

La participació al taller és gratuïta i els interessats hauran de fer una inscripció prèvia al CCOC, info@culturadeloli.cat o al telèfon 973 09 41 01. La participació està limitada a 15 persones.

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli