Actualitat

Notícies


Els tècnics del 'Fòrum Verge Extra: Oli i Territori' constaten el valor patrimonial i oleic de l'Urgell i Les Garrigues

El grup d'experts tècnics que participen en el primer Fòrum Verge Extra: Oli Territori, han visitat avui diferents molins de les comarques de l'Urgell i Les Garrigues, amb l'objectiu d'avaluar la qualitat i la comercialització de l'oli d'oliva verge extra, les potencialitats paisatgístiques en relació al producte, la seva vinculació gastronòmica amb el territori i la capacitat d'esdevenir un destí oleo-turístic que beneficiï el creixement econòmic dels municipis i de la pagesia.

Horaris especials

El Museu i Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya romandran tancats el pròxim dijous 17 de gener amb motiu de festivitat local. Així mateix, amb motiu de 56a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i Les Garrigues també tindrem horaris especials del 18 al 20 de gener.

Projectes seleccionats OLIVERART19

Des de l’organització del concurs de propostes artístiques OLIVERART19, volem agraïr totes les persones que d’una manera o altra han participat a fer-ho possible, presentant propostes o col·laborant amb la difusió de la convocatòria. Trobareu els projectes seleccionats fent click a aquesta notícia.

Més notícies

Agenda


29de març2019

Taller de tast de cerveses

Aprenem a degustar cerveses de la mà de Torrent Beer, elaboradors de cerveses artesanes (Torrebesses). Preu: 5€ PLACES LIMITADES

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli