Actualitat


Segona edició d’Oliverart 2020 al passeig escultòric del mirador de les Terres de l’Ebre de la Granadella.

El proper dissabte, 8 d'agost, a les 19,30h. l'Ajuntament de la Granadella inaugurarà dues noves obres al passeig escultòric a l'aire lliure al mirador de les Terres de l'Ebre (Coll de Bovera) que forma part del projecte del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) Oliverart 2020. Aquest any se celebra la segona edició i s'inauguraran les obres:

-Buida-ment de Marta Pruna. Treball amb radial i compressor de martell elèctric sobre pedra sorrenca del municipi de la Granadella.

-El cor del mirador de Susana Malagon. Un cor amb materials naturals trobats a l'entorn natural del Coll de Bovera, branques i material orgànic, tot lligat amb corda de coco.

Les dues artistes explicaran el procés de la realització de les seves obres i a continuació hi haurà una degustació de productes de km0.

El CCOC organitza un taller de ioga entre oliveres

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella ha organitzat pel proper diumenge, 26 de juliol, a les 9h. un taller de ioga entre oliveres.

El taller serà realitzat per l'experta Desirée Gallart i el preu és de 10€.  Els assistents al vídeo taller s'han d'inscriure al formulari habilitat pel CCOC per tal de garantir les mesures de seguretat amb motiu de la Covid-19.

A més a més,  el dijous 23 de juliol, a les 19h. el CCOC també ha programat un vídeo taller per aprendre a fer orelletes.

Més notícies

Agenda


10d’octubre2020

Inauguració de l'exposició "El paisatge de l'oli"

19.30 h al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya

El dissabte 10 d'octubre a les 19:30h tindrà lloc la inauguració de l'exposició "El paisatge de l'oli" de l'artista Jordi González. Ens explicarà la seva obra, pintures amb tinta xinesa dels paisatges garriguencs.

Per grups reduïts o de forma individual es podrà accedir a la sala d'exposicions. Finalment, acompanyarem l'esdeveniment amb productes de Km0.

Amb la finalitat de complir les mesures de prevenció de la COVID-19 és necessària inscripció prèvia a l’enllaç que trobareu a continuació. 

L'acte és gratuït.

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli