Actualitat

Notícies


Escultura, fotografia i natura per promocionar l’oleoturisme al CCOC de la Granadella

El divendres 6 de juliol a les 20,00 h el Centra de la Cultura de Catalunya de la Granadella inaugura l'exposició prunA)naturA(escultura. L’artista Marta Pruna, establerta a Cervià de les Garrigues i el fotògraf Ramón Cornadó, de Tarragona, ens presenten un registre visual de la integració de les escultures de la Marta en el paisatge garriguenc.

Oleaterra inicia amb un èxit de públic

Oleaterra obre l’escena de la seva edició 2018 amb un concert intimista amb la màgia de la soprà María Hinojosa i el virtuós de la guitarra Eduard Iniesta
reunint prop d’un centenar de persones en els antics dipòsits de la Granadella.

Benvinguts a pagès

La Granadella, una fita ineludible de la nova Ruta a Les Garrigues Altes i el Segrià Sec. Aquest any, oferim una experiència oleoturística completa, amb visita al camp, gastronomia i opció d’allotjament.

Més notícies

Agenda


06juliol2018

prunA)naturA(esculturA

20 h al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya

El pròxim divendres estem d'inauguració! L'artista Marta Pruna, establerta a Cervià de les Garrigues i el fotògraf Ramón Cornadó, de Tarragona, ens presenten un registre visual de la integració de les escultures de la Marta en el paisatge garriguenc. Entrada lliure

15juny2018

Presentacio oli Castelló

20 h al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya

Gabriel Alsina, conrea multitud de varietats d’oliva que es molturen per separat al seu molí de Castelló de Farfanya (La Noguera). Vine a conèixer el projecte i tasta aquestos olis d’oliva tan especials.

09juny2018

Benvinguts a pagès

La Granadella t'obre les seues portes perquè la puguis descobrir a través del seu producte més preuat: l'oli d'oliva verge extra de les seves arbequines!
 

02juny2018

El treball de la pedra seca: teoria i pràctica

Curs d'estiu UdL

El curs s'adreça a tothom que vulgui descobrir les tècniques constructives tradicionals de pedra seca, als interessats a conèixer aquest patrimoni i que vulguin donar suport a la seva conservació i sostenibilitat.

Els dies 2 i 3 de juny i 16 i 17 de juny s'impartirà a Torrebesses Centre d'Interpretació de la Pedra Seca) en jornada de dissabte i els diumenges respectius al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC), situat a La Granadella .

18maig2018

Degustació i maridatge de fruits secs

a càrrec de l'empresa Foment Agrícola Les Garrigues.

20 h Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya

Vine a provar els fruits secs de la comarca: natural, caramelitzats, salats, amb xocolata...tot maridat amb vins de la zona. 

Entrada lliure fins completar aforament.

27abril2018

Inauguració exposició Naturalment

20 h al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya

Cristian Gil és un jove artista valencià amb un vincle molt fort amb el camp i el conreu de la terra
L'exposició recull una selecció d'obres realitzades durant els darrers 5 anys i que troben la inspiració al paisatge i la natura de l'entorn rural que li envolta: l'Horta de València. Les obres, algunes realitzades in situ i altres no, són fruït del reciclatge i la reutilització d'elements trobats.

L’artista és un dels 6 seleccionats a la convocatòria OLIVERAR18, llençada des del CCOC per promoure la creació i l'art contemporani lligat als territoris rurals. 

En acabar pica pica amb vi de les Garrigues i productes km0.

21abril2018

Caminar el paisatge, trobar l'objecte

Caminada/ xerrada amb Sergi Quiñonero

La deriva començarà al Pla de la Vila a les 12 h i acabarà al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, on es convidarà als assistents a un #vermut

Aquesta activitat és #gratuïta i servirà per posar punt i final a l'exposició 'Del natural', del mateix artista, que ha estat exposada al #CCOC el darrer mes.

Hi esteu tots i totes convidades a passar un matí de dissabte diferent! 

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli