Actualitat


OLIVERART 2020

Ja tenim els 5 projectes seleccionats de la convocatòria OLIVERART20:

Ens complau felicitar als i les artistes afortunades, i animem les que no han tingut tanta sort amb la selecció a continuar la seva carrera artística amb la qualitat que han compartit amb nosaltres.

PROJECTES EXPOSITIUS SELECCIONATS MODALITAT 1

  • El paisatge de l'oli de Jordi González
  • Cosmologies de Sergi Quiñonero
  • La Vall Major de Bovera des d'un altre punt de vista d'Alba Lorenzo

PROJECTES EXPOSITIUS SELECCIONATS MODALITAT 2

  • "Buida-ment" de Marta Pruna
  • El cor del mirador de Susana Malagón

Agenda hivern 2020

Encetem any i trimestre! Arriba l’agenda trimestral del 2020!

Una agenda plena de gastronomia i art sempre acompanyat de la natura i el paisatge que ens envolta, no esperis més i consulta l’agenda d’aquest trimestre.

Obert el termini per participar a la tercera edició del projecte Oliverart 2020 del Centre de l'Oli de La Granadella

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella obre el termini per a la presentació de projectes artístics a la tercera convocatòria "Oliverart 20" que ompliran la sala d’exposicions temporals durant l’any 2020. Aquest any també s'obre una segona modalitat de participació amb la possibilitat de presentar obres d'art susceptibles de ser instal·lades de manera permanent al Mirador del Coll de Bovera.


Respecte a aquesta segona modalitat la passada edició es van presentar set obres, van arribar propostes tant de Catalunya com de l'Estat Espanyol, i es van seleccionar dues obres, les dels artistes de Land Art Sergi Quiñonero i Cristian Gil, que es van inaugurar el passat 9 d'agost. Aquestes intervencions artístiques són les primeres del nou passeig escultòric a l'aire del municipi.


Els projectes seleccionats per a la sala d'exposicions rebran una aportació de 250 euros en concepte d'honoraris d'artista que hauran de cobrir qualsevol despesa que generi l'activitat expositiva. Pel que fa a les obres seleccionades per a ser instal·lades a l'exterior rebran 400 euros per cobrir les despeses de producció i/o instal·lació.


Els projectes a presentar podran ser de qualsevol disciplina artística com: la pintura, la il·lustració, l'escultura, la fotografia, el videoart o qualsevol forma de creació contemporània i la temàtica haurà de ser referent a conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat del territori.


La presentació de projectes finalitza el 31 de gener de 2020 i està oberta a qualsevol artista tant de manera individual com en col·lectiu.


El CCOC posa en marxa així un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

En aquesta mateixa notícia us podeu descarregar les bases i el formulari d’inscripció.

Més notícies

Agenda


31de gener2020

Inauguració "Retrospectiva"

20 h al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya

Jaume de Francisco presenta l’exposició “Retrospectiva”, que parla de com explicar històries amb fotografies de Lleida i La Granadella.

L’exposició es pot visitar a la sala d’exposicions del CCOC fins al 1 de març, de forma gratuïta.

22de febrer2020

Taller d'olis aromàtics

Podràs apendre a infusionar olis

El Parc de les Olors de l'Albi ens porta aquest taller on podrem infusionar el nostre oli amb herbes aromàtiques per donar-li propietats extra. Us podreu emportar els vostres propis olis infusionats.

El taller té un preu de 10 € i inclou tot el material. Les places són limitades, per aquest motiu cal inscripció prèvia. Podeu realitzar-la en el següent formulari: bit.ly/OlisAromatics

23de febrer2020

Entre ametller florits

Un dia al voltant de l'ametller.

Un altre any torna l'experiència entre ametllers florits en col·laboració amb Oleasoul. Realitzarem un esmorzar entre les flors dels ametllers, tot seguit un passeig guiat de la mà d'un pagès local, dinar i molt més!

El preu de l'activitat és de 37 euros, inclou l'esmorzar, el dinar, 2 visites guiades i un taller.

El lloc de trobada serà el CCOC, cal inscripció prèvia. Per a més informació podeu contactar amb nosaltres.

Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli