Agenda

14octubre2023

Taller "Aprèn a elaborar begudes vegetals amb productes Bio"

amb la nostra veïna Rosa Cabrerizo

La Setmana Bio per l'alimentació ecològica és un esdeveniment en el qual es celebren tot un conjunt d'activitats amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població.

Per aquest motiu, el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida el dissabte 14 d'octubre a les 11:00 h al taller "Aprèn a elaborar begudes vegetals amb productes bio", que ens impartirà la nostra veïna Rosa Caberizo.

L'aportació serà de 2 euros.

El dia del taller caldrà portar dos recipients petits per poder endur-se la llet a casa.

Imprescindible inscripció prèvia al CCOC o a l'Ajuntament de La Granadella abans del dia 9 d'octubre.

07octubre2023

Art "en-amb-sobre" la natura

La caminada com a experiència estètica, amb Sergi Quiñonero

Del al

Des del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i amb col·laboració amb l’ ”Alberg Garrigues Altes" i l'artista Sergi Quiñonero presentem el curs 'Art "en-amb-sobre" la natura. La caminada com a experiència estètica'.
 
Aquest, fa una aproximació a un seguit d'experiències artístiques que arrenquen als anys seixanta del segle XX: el land art, la performance o la caminada com a experiència estètica, manifestacions que encara avui en dia són poc conegudes.
El curs consta d'una part teòrica, on desplegarem nombrosos exemples i conceptualitzarem sobre els temes tractats (artístics i mediambientals), i una part pràctica en què els participants vivenciaran el seu propi procés de creació, com a forma d'integració de continguts i comprensió dels conceptes que seran objecte del nostre estudi.

El curs es desenvoluparà el 7 i 8 d'octubre a La Granadella.

Places limitades per ordre d’inscipció.

Trobareu més informació al programa que trobareu a continuació o escrivint-nos un correu a info@culturadeloli.cat

 
 
 
 
 

Veure esdeveniments passats