Agenda

02julio2022

La biodiversitat a través de la ceràmica

Dissabte, 2 de juliol, endinsa't en el món de la ceràmica de la mà de Anca Ion, premiada a Oliverart 2022.

10:00h Taller de ceràmica amb l'artista.

19:30h Inauguració de l'exposició "La biodiversitat a través de la ceràmica"

Totes les activitats són gratuïtes i es realitzen al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. Per al taller, cal inscripció prèvia a l'Ajuntament de La Granadella, al CCOC o via el següent enllaç: https://bit.ly/ancaion

L'exposició estarà disponible al Centre de la Cultura de l'Oli fins al dia 7 d'octubre, divendres i dissabtes, de 10h a 14h, sempre amb reserva prèvia.

04junio2022

6a edició d'OleaTerra

OleaTerra, escenaris d’Art, és una proposta artística que uneix patrimoni, paisatge, llenguatges artístics, cultura de l’oli i gastronomia.

Del al

Ja tenim aquí una nova edició d'Oleaterra! Ja és la sisena, sis anys d'art, de cultura, de gastronomia, de paisatge i de patrimoni.

Aquest any us portem un tastet d'Andalusia, licors bellaguardins i molta música catalana.

Doneu un cop d'ull al programa:

Dissabte, 4 de juny - 20h30: A l'antic dipòsit d'aigua, començarem el vespre amb una degustació i beguda andalusa, que acompanyarem de l'espectacle de flamenc fusió "Aqua", de la companyia IDAE, d'Alexandra Jiménez. I, per acabar, ens oferirà una actuació el veí Luciano Carmona.

Dissabte, 23 de juliol - 20h00: Ens retrobarem al Coll de Bovera, al "camp del Castelló", per conèixer i tastar els licors Ramonetto, elaborats a Bellaguarda, que acompanyarem de boleros i música catalana amb el trio Julio, Roger i Lidia.

Podeu comprar les entrades a l'Ajuntament de La Granadella, al CCOC o via el següent enllaç: https://bit.ly/oleaterra2022

T'hi esperem!

Veure esdeveniments passats