Notícies

Agenda d'activitats trimestrals

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya presenta la seva agenda trimestral d'activitats #primavera2018, corresponent als mesos de abril, maig i juny. Inclou activitats per a tots els públics: degustacions gastronòmiques, formació, esposicions, etc.

Llegir Més

Activitats i horaris Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa el Museu i el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya obren les seues portes en les JORNADES DE PORTES OBERTES. Aprofita aquestos dies i vine a descobrir la #culturadeloli amb nosaltres! Entrada lliure. Horaris: Dijous 29 de març de 10 a 13 h i de 15 a 19 h Dissabte 31 de març de 10 a 14 h i de 16 a 19 h ________ Divendres 30 de març i diumenge 1 d’abril els dos equipaments romandràn tancats al públic.

Llegir Més

Art i artesania de l’oli omplen d’activitats el CCOC de la Granadella

· El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC), situat a la Granadella, organitza aquest divendres 23 de març de 18 a 20 h un taller per elaborar sabó artesanal i cosmètics naturals amb base d’oli. En acabar el taller, a les 20 h, es celebrarà la inauguració del l’exposició ‘Del natural’, de l’artista Sergi Quiñonero.

Llegir Més

Convidades al Museu de l'Oli de Catalunya

Amb motiu de l’activitat Convidades al Museu, que es desenvoluparà al Museu de l’Oli de Catalunya (Pl Joan Perucho,4): El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC), romandrà tancat avui diumenge 11 de març. Us esperem al Museu de l’Oli de 11h a 13h per gaudir d’aquesta trobada tan especial amb pageses de les nostres contrades. 

Llegir Més

Elaboren gravats amb una premsa d'oli a La Granadella

· Quinze persones van elaborar ahir gravats fent servir una premsa d’oli a l’antic molí de La Granadella, en el marc d’un taller artístic organitzat pel Museu i Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. El taller fou facilitat per les artistes gravadores Núria González i Carme Villafranca.

Llegir Més