Notícies

Cartell sopar

Sopar maridatge etnobotànic

· Com cada any, el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, ofereix un sopar maridatge amb motiu del Festival de la Granadella de Música Popular i Tradicional Catalana. Una vetllada gastronòmica que no et voldràs perdre! Aquest any: sopar etnobotànic. Places limitades.

Llegir Més
OleaTerra 2018

Oleaterra inicia amb un èxit de públic

Oleaterra obre l’escena de la seva edició 2018 amb un concert intimista amb la màgia de la soprà María Hinojosa i el virtuós de la guitarra Eduard Iniesta reunint prop d’un centenar de persones en els antics dipòsits de la Granadella.

Llegir Més
Cartell

Benvinguts a pagès

La Granadella, una fita ineludible de la nova Ruta a Les Garrigues Altes i el Segrià Sec. Aquest any, oferim una experiència oleoturística completa, amb visita al camp, gastronomia i opció d’allotjament.

Llegir Més

CCOC tancat els dies 2 i 16 de juny

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, romandrà tancat els propers dissabtes 2 i 16 de juny, amb motiu de la celebració del curs ‘El treball de la pedra seca: teoria i pràctica’. 

Llegir Més

La Granadella presenta el maridatge 'Sabors Garrigues'

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, situat a la Granadella presenta el divendres 18 de maig a les 20 h una degustació de fruits secs per gentilesa de Foment Agrícola de les Garrigues, maridats amb vins del celler Matallonga DO Costers del Segre, subzona Garrigues.

Llegir Més

Presentació del llibre Agricultura Social a Catalunya

· El divendres 4 de maig el Centre de la cultura de l'Oli de Catalunya de la Granadella acollirà a les 19,30 h la Presentació del llibre Agricultura social a Catalunya, a càrrec d'Antoni- Francesc Tulla, professor del Departament de Geografia la Universitat Autònoma de Barcelona. Han participat també en la confecció del llibre Carles Guirado i Natàlia Valldeperas.

Llegir Més