Notícies

Artistes de Land Art a la Granadella

· Aquest cap de setmana dies 12 i 13 d'agost de 17,00 a 21,00 h, el CCOC de La Granadella  organitza un taller de creació artística a la natura "d'Allò petit a allò petit"  impartit per l'artista plàstic Sergi Quiñonero i adreçat a públics ben diversos. Tant artistes professionals o amateurs, com persones d'altres disciplines, és reuniran per participar en una experiència artística singular. 

Llegir Més
L'artista creant una de les seves obres

Art i arbres amb ànima, nova exposició al CCOC de la Granadella

· Aquest dissabte dia 5 d'agost a les 20.00 h, s'inaugurarà al CCOC de La Granadella l'exposició "l'Artbrada, els fruits prodigiosos", de l'artista barceloní Salvador Rodés. Els assistents podran gaudir d'una visita guiada pel mateix artista i d'un refrigeri a base de productes d'oli d'oliva. L'exposició es podrà visitar durant un període d'un mes a la sala d'exposicions temporals del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. Aquest dissabte dia 5 d'agost a les 20.00 h, s'inaugurarà al CCOC de La Granadella l'exposició "l'Artbrada, els fruits prodigiosos", de l'artista barceloní Salvador Rodés. Els assistents podran gaudir d'una visita guiada pel mateix artista i d'un refrigeri a base de productes d'oli d'oliva. L'exposició es podrà visitar fins el 6 d'octubre a la sala d'exposicions temporals del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya. 

Llegir Més
CARTELL OLEATERRA

Oleaterra, experiències màgiques d’oleoturisme al voltant de la dansa, la música i el territori

La Sala d'actes de l'IEI (Institut d'Estudis Ilerdencs) ha acollit la presentació del segon cicle d'Oleaterra , escenaris d'art a la que s'ha afegit en aquesta nova edició el lema de comunitat de bellesa per impulsar tot un seguit d'experiències artístiques al voltant de l'art integrat al territori amb la finalitat de promocionar el turisme al voltant de la cultura de l'oli a les garrigues.

Llegir Més

EL CCOC organitza una jornada professional de Networking per conèixer els actius turístics de la Terra Alta.

· El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) organitza el proper 24 d'abril una jornada de familiarització dels recursos turístics de la Terra Alta al voltant de l'oli i el vi com a nova experiència turística per impulsar projectes col·laboratius entre empresaris, productors i cooperatives del sector al voltant de l'oleoturisme, la gastronomia  i els productes agroalimentaris K0. Tot un seguit de visites guiades al voltant del tast d'oli DOP Oli Terra Alta, rutes de turisme rural i gastronòmic i la descoberta del Celler de vins de Gandesa pretenen despertar sinergies entre ambdues comarques per impulsar tot un seguit d'interconnexions per promocional d'una manera global l'oleoturisme. S'adjunta fulletó jornada

Llegir Més

HORARIS SETMANA SANTA 2017

Aquesta Setmana Santa, el Museu de l’Oli de Catalunya, estarà tancat el divendres Sant i el diumenge i dilluns de pasqua.  El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, obrirà amb el seu horari habitual. Us esperem!!!

Llegir Més

Concurs d'Instagram @culturadeloli

· Del 11 de març al 18 de juny de 2017 Hi podrà participar qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb les etiquetes #primavera2017 i #culturadeloli L'objectiu és fomentar la participació ciutadana i ensenyar i donar a conèixer totes les activitat de l'agenda primavera 2017 dirigides a divulgar el món la cultura de l'oli.

Llegir Més