Notícies

La Granadella serà seu de la 5a Marxa de la Boira el 13 de gener, amb la voluntat de donar a conèixer els atractius oleoturístics de la zona

La Granadella (les Garrigues) serà la seu de la 5a edició de la Marxa de la Boira, el proper 13 de
gener de 2019. Una iniciativa impulsada per Boira Experience, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Granadella, Ajuntament de Bellaguarda, de la Diputació de Lleida i el Club Excursionista
Garrigues Altes. Un dels objectius és posar de relleu el potencial turístic del territori de la plana de
Lleida i la boira com a element característic. Així ho han explicat aquest matí, a la presentació que ha tingut lloc al terme de la Granadella, l'alcalde Carlos Gibert i els organitzadors Irene Barón i Roger Tutusaus. Els quals han afirmat que la inscripció es tancarà quan s'arribi als 800 participants després que les anteriors edicions fossin 200, 400, 700 i 800, respectivament.

Llegir Més

La Granadella aposta per la producció artística lligada als paisatges de l’oli

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella obre el termini per a la presentació de projectes artístics  de la segona convocatòria "Oliverart'19" que ompliran la sala d'exposicions temporals durant l'any 2019. Com a novetat la convocatòria obre una segona modalitat de participació amb la possibilitat de presentar obres d'art susceptibles de ser instal·lades de manera permanent al bell mig dels paisatges de la Granadella, com poden ser al Mirador del Coll de Bovera o altres espais naturals singulars.

Llegir Més

Alteracions puntuals de l'horari d'atenció

El Centre de la Cultura de l’Oli romandrà tancat al públic els pròxims divendres 19 d’octubre (al matí) i el dissabte 20 d’octubre durant tot el dia.  El Museu de l’Oli tancarà el pròxim diumenge 21 d’octubre a les 12h.

Llegir Més

Oliverart 19

L'organització d'OLIVERART 2018, així com les diferents entitats col·laboradores, les artistes i el públic, hem fet un balanç molt positiu de la primera edició del concurs. És per això que llencem la segona convocatòria: trobeu més informació i les bases  del concurs fent CLIC a aquesta notícia. ATENCIÓ: aquest any hi ha dues modalitats, incloem la possibilitat de presentar obra per ser insatal·lada al medi natural.

Llegir Més

Torna el concurs de gravat ràpid de la Primera Premsada

Amb la 4ª edició de la festa de la Primera Premsada, torna el ja consolidat Concurs de Gravat Ràpid i el happening. Consulteu les bases, on trobareu tota informació tècnica i el procediment d’inscripció. També us informem que, previ el concurs, es realitzarà un taller de gravat a l’antic molí d’oli de La Granadella.

Llegir Més