Notícies

CARTELL OLEATERRA

Oleaterra, experiències màgiques d’oleoturisme al voltant de la dansa, la música i el territori

La Sala d'actes de l'IEI (Institut d'Estudis Ilerdencs) ha acollit la presentació del segon cicle d'Oleaterra , escenaris d'art a la que s'ha afegit en aquesta nova edició el lema de comunitat de bellesa per impulsar tot un seguit d'experiències artístiques al voltant de l'art integrat al territori amb la finalitat de promocionar el turisme al voltant de la cultura de l'oli a les garrigues.

Llegir Més

EL CCOC organitza una jornada professional de Networking per conèixer els actius turístics de la Terra Alta.

· El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) organitza el proper 24 d'abril una jornada de familiarització dels recursos turístics de la Terra Alta al voltant de l'oli i el vi com a nova experiència turística per impulsar projectes col·laboratius entre empresaris, productors i cooperatives del sector al voltant de l'oleoturisme, la gastronomia  i els productes agroalimentaris K0. Tot un seguit de visites guiades al voltant del tast d'oli DOP Oli Terra Alta, rutes de turisme rural i gastronòmic i la descoberta del Celler de vins de Gandesa pretenen despertar sinergies entre ambdues comarques per impulsar tot un seguit d'interconnexions per promocional d'una manera global l'oleoturisme. S'adjunta fulletó jornada

Llegir Més

HORARIS SETMANA SANTA 2017

Aquesta Setmana Santa, el Museu de l’Oli de Catalunya, estarà tancat el divendres Sant i el diumenge i dilluns de pasqua.  El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, obrirà amb el seu horari habitual. Us esperem!!!

Llegir Més

Concurs d'Instagram @culturadeloli

· Del 11 de març al 18 de juny de 2017 Hi podrà participar qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb les etiquetes #primavera2017 i #culturadeloli L'objectiu és fomentar la participació ciutadana i ensenyar i donar a conèixer totes les activitat de l'agenda primavera 2017 dirigides a divulgar el món la cultura de l'oli.

Llegir Més

Un dia entre ametllers florits!

· En aquesta època l'ametller inunda els paisatges garriguencs de bellesa. Per això teniu l'oportunitat de gaudir d'un dia entre flors d'ametller! Coneix el cultiu i la cuina de l'ametlla, enmig de camps florits

Llegir Més

El CCOC de la Granadella, impulsa la primera Xarxa d’Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya

· El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) impulsa la primera  Xarxa  d'Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya amb l'objectiu de situar Catalunya com a un  territori de primer nivell al voltant de l'oleoturisme, és oberta als diferents territoris oleícoles catalans: Garrigues, Segrià, Noguera, Empordà, Terra Alta, Baix Ebre, Priorat, etc...

Llegir Més

Últims dies per visitar l'exposició "Idees en fils"

· Despès de l'èxit de la inauguració el dia 23 de desembre, on van assistir unes 30 persones, han passat a visitar l'exposició unes 100 persones interessades amb conèixer el talent de la nostra veïna Teresa Gibert.

Llegir Més

L’oleoturisme de les Garrigues present en el projecte Europeu de les rutes d’oli i benestar.

· Olea Soul, el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i el restaurant El Castell de la Floresta, presenten les seves experiències turístiques en una jornada organitzada per la Direcció General de Turisme sobre les rutes oleoturístiques al voltant del turisme de benestar com principal fil conductor. L'ACT va presentar la marca d'experiències gastronòmiques al sector en aquesta jornada.

Llegir Més

El dilluns 14 de novembre el CCOC convoca una reunió per definir estratègies conjuntes de promoció

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i el Museu de l'Oli de la Granadella  han convocat pel dilluns 14 de novembre a partir de les 10,00 h al CCOC una trobada amb el sector de restauració, allotjaments, empreses turístiques del sector, molins d'oli, cellers, etc...  amb la finalitat de promoure experiències turístiques conjuntes al voltant de l'oleoturisme a les Garrigues. 

Llegir Més
CARTELL DE L'ACTIVITAT

Sigues pagès per un dia!

· Descobreix i viu la cultura de l’oli de primera mà! En familia, en parella o un grup d’amics podeu passar un dia especial i ben diferent. Els dissabtes 12 de novembre i 3 de desembre de 2016, des del Museu i Centre de la Cultura de l’Oli, juntament amb Olea Soul, organitzem l’activitat d’Immersió al Mòn de l’Oli a la Granadella. Durant tot un dia, tindràs l'oportunitat de convertir-te en un expert en el món de la cultura de l'oli, des del camp a la taula i passant pel molí.

Llegir Més