Notícies

La Granadella, Bovera, l’associació Trenca i la Coop. Granadella impulsen el turisme sostenible i responsable al voltant de l’oli

· Els Ajuntaments de La Granadella i de Bovera, l’associació Trenca, la Cooperativa de la Granadella i l'escola de Turisme CETT de la Universitat de Barcelona, llancen el repte de fomentar el desenvolupament local a través del turisme sostenible i responsable al voltant dels paisatges de l'oli de les Garrigues Altes.

Llegir Més

Els tècnics del 'Fòrum Verge Extra: Oli i Territori' constaten el valor patrimonial i oleic de l'Urgell i Les Garrigues

El grup d'experts tècnics que participen en el primer Fòrum Verge Extra: Oli Territori, han visitat avui diferents molins de les comarques de l'Urgell i Les Garrigues, amb l'objectiu d'avaluar la qualitat i la comercialització de l'oli d'oliva verge extra, les potencialitats paisatgístiques en relació al producte, la seva vinculació gastronòmica amb el territori i la capacitat d'esdevenir un destí oleo-turístic que beneficiï el creixement econòmic dels municipis i de la pagesia.

Llegir Més

Horaris especials

El Museu i Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya romandran tancats el pròxim dijous 17 de gener amb motiu de festivitat local. Així mateix, amb motiu de 56a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i Les Garrigues també tindrem horaris especials del 18 al 20 de gener.

Llegir Més

Projectes seleccionats OLIVERART19

Des de l’organització del concurs de propostes artístiques OLIVERART19, volem agraïr totes les persones que d’una manera o altra han participat a fer-ho possible, presentant propostes o col·laborant amb la difusió de la convocatòria. Trobareu els projectes seleccionats fent click a aquesta notícia.

Llegir Més

La Granadella serà seu de la 5a Marxa de la Boira el 13 de gener, amb la voluntat de donar a conèixer els atractius oleoturístics de la zona

La Granadella (les Garrigues) serà la seu de la 5a edició de la Marxa de la Boira, el proper 13 de
gener de 2019. Una iniciativa impulsada per Boira Experience, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Granadella, Ajuntament de Bellaguarda, de la Diputació de Lleida i el Club Excursionista
Garrigues Altes. Un dels objectius és posar de relleu el potencial turístic del territori de la plana de
Lleida i la boira com a element característic. Així ho han explicat aquest matí, a la presentació que ha tingut lloc al terme de la Granadella, l'alcalde Carlos Gibert i els organitzadors Irene Barón i Roger Tutusaus. Els quals han afirmat que la inscripció es tancarà quan s'arribi als 800 participants després que les anteriors edicions fossin 200, 400, 700 i 800, respectivament.

Llegir Més

La Granadella aposta per la producció artística lligada als paisatges de l’oli

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella obre el termini per a la presentació de projectes artístics  de la segona convocatòria "Oliverart'19" que ompliran la sala d'exposicions temporals durant l'any 2019. Com a novetat la convocatòria obre una segona modalitat de participació amb la possibilitat de presentar obres d'art susceptibles de ser instal·lades de manera permanent al bell mig dels paisatges de la Granadella, com poden ser al Mirador del Coll de Bovera o altres espais naturals singulars.

Llegir Més