Notícies

Bases Concurs de Gravat Ràpid 2019

· El pròxim dia 3 de Novembre a les 9.00 hores amb motiu de la Primera premsada realitzarem, el 4rt concurs de gravat ràpid al costat del Museu de l’Oli de Catalunya. El tema d’aquest any serà Rebrotem. Us podeu inscriure als enllaços que trobareu a les bases. Per a més informació podeu trucar al 973 094 101 o enviar un correu a info@culturadeloli.cat. 

Llegir Més

Horaris especials

El Museu i Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya romandran tancats el pròxim dimecres 11 de setembre amb motiu de la diada de Catalunya. Així mateix, amb motiu de les festes locals de La Granadella també estarem tancats del 13 al 15 de setembre.

Llegir Més

Alteracions en l'horari habitual

El Museu de l’Oli de Catalunya romandrà TANCAT els següents dies: - diumenge 14 de juliol - diumenge 21 de juliol El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya romandrà OBERT en el seu horari habitual ambdós dies.

Llegir Més

Horaris especials

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya romandrà tancat el pròxim diumenge 9 i diumenge 16 de juny amb motiu de la realització del curs de pedra seca.

Llegir Més

Alteracions en l'horari habitual

Amb motiu del dia 1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors, el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, modifica el seu horari habitual, quedant de la següent manera: - dimarts 30 d'abril: obert de 10 a 13h - dimecres 1 de maig: TANCAT  El Museu de l’Oli de Catalunya també romandrà TANCAT el dimecres 1 de maig.

Llegir Més

La Granadella, Bovera, l’associació Trenca i la Coop. Granadella impulsen el turisme sostenible i responsable al voltant de l’oli

· Els Ajuntaments de La Granadella i de Bovera, l’associació Trenca, la Cooperativa de la Granadella i l'escola de Turisme CETT de la Universitat de Barcelona, llancen el repte de fomentar el desenvolupament local a través del turisme sostenible i responsable al voltant dels paisatges de l'oli de les Garrigues Altes.

Llegir Més