El Centre de l’oli de la Granadella organitza un taller virtual de cuina saludable amb oli verge extra.
· El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ha organitzat pel dijous, 21 de maig a les 19h., un taller virtual de cuina saludable amb oli d'oliva verge extra amb nutricionista Dra. Antonieta Barahona i amb Alexa Trilla, mare i filla que han unit les seves passions i professions durant aquest confinament.
El taller s'emetrà en directe per compte d'Instagram del Centre de l'oli @culturadeloli.
Antonieta Barahona és llicenciada en medicina per la Universitat de Lleida, màster en nutrició i ciències dels aliments, professora de la universitat de Lleida i directora de l'Aula de cuina de Clínica de Nutrició.
Alexa Trilla és arquitecta i cuinera. Va estudiar Food Design a Itàlia i els seus projectes l'han portat a Hong Kong, Macau, Londres, França, Itàlia i Istanbul. Ara té el seu propi estudi Archicookture on uneix cuina, disseny i art.
Amb aquesta activitat el CCOC pretén continuar difonent la cultura de l'oli en aquests dies de confinament amb motiu del Covid-19.