Noticias

El Centre de l’oli de la Granadella inaugura una exposició amb fotografies sobre la Vall de Bovera de l’entitat Trenca

· Aquest dijous 1 d'abril a les 19h. al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella es realitzarà la inauguració d'una exposició de l'entitat conservacionista Trenca amb fotografies sobre la Vall de Bovera. Les fotografies inclouen oliveres centenàries, els característics murs de pedra seca i mostres de la biodiversitat de la zona.

Llegir Més

S'obre el termini per participar a la quarta edició d'Oliverart 2021 del Centre de l'oli de la Granadella.

· El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) ubicat a la Granadella ja ha obert el termini per a la presentació de projectes artístics a la quarta convocatòria d' "Oliverart 21". Com en l'edició anterior hi ha dues categories de projectes: exposicions temporals, que s'exhibiran a la sala d'exposicions del CCOC durant l'any 2021 i intervencions per a ser instal·lades de manera permanent al Mirador del Coll de Bovera, que s'inauguraran a l'estiu del 2021.

Llegir Més

El Centre de l’oli de la Granadella organitza un debat virtual sobre “Land Art” amb artistes seleccionats en edicions anteriors d’Oliverart.

· El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella ha organitzat pel proper dissabte 12 de desembre a les 19h. un debat virtual sobre Land Art, amb el títol: "Land Art, per què?". El debat comptarà amb Sergi Quiñonero i Susana Malagón, artistes seleccionats per Oliverart en la modalitat de passeig escultòric els anys 2019 i 2020 respectivament, i serà moderat per l'artista Sergi Gonzàlez, escollit per Oliverart 2020 en la secció d'exposicions temporals. A la jornada es debatrà la finalitat del Land Art, art a la natura, des de la perspectiva dels mateixos artistes. En la mateixa sessió es presentaran també les base de la quarta edició d'Oliverart 2021, que compta amb dues categories: la modalitat 1, exposicions temporals a la sala d'exposicions del CCOC, i la modalitat 2, obres per a ser instal·lades de manera permanent a l'exterior, al passeig escultòric del Mirador del Coll de Bovera.

Llegir Més