La Granadella posa en marxa la 4 edició d’Oleaterra per viure l’experiència de l’oleoturisme

La Granadella torna a gaudir de les nits màgiques de les Garrigues els dissabtes 4 de maig 1 de juny

La Granadella prepara la 4 edició d'Oleaterra, i ens proposa dos nits màgiques, una el 4 de maig i  l' altra el 1 de juny amb un repertori singular de música arrelada a la terra en 2 escenaris especials com són la Balma del Triquell i els antics Dipòsits de la Granadella.


En aquesta edició als espectacles de música s'incorpora com a novetat tasts de vins i cerveses maridats amb productes artesans de proximitat. Així mateix no hi faltarà la presència de l'oli de les Garrigues, que comptarà amb la presentació i tast del nou oli Prèmium elaborat conjuntament per 4 productors.


Una experiència turística que començarà la primera sessió amb una ruta nocturna en cotxe fins arribar a una balma on un seguit de propostes gastronòmiques i sensorials ens convidaran a descobrir un territori.


Les entrades, a un preu popular de 8 euros, es poden comprar al web de ticketea o al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella. OleaTerra, és una innovadora proposta artística de petit format que uneix diferents elements i llenguatges artístics amb la cultura de l’oli, tot plegat amb la voluntat impulsar l’oleoturisme i descobrir així les peculiaritats més genuïnes i insòlites del patrimoni de les Garrigues, en aquest cas al bell mig del paisatge d'oliveres i
acompanyats de la brisa de la Granadella.

Pujar