Què fem

El CCOC és el centre català de l'oli d'oliva i de l'oleoturisme

El CCOC és un punt d'observació, agrupació, recerca i de col·laboració. L'objectiu principal d'aquest projecte és treballar pel coneixement i el reconeixement de l'oli d'oliva.

L'oli d'oliva és un fil de connexió sobre el qual s'ha teixit un món agrícola, gastronòmic, turístic, artístic, comercial i social, és aquesta una particularitat que defineix tot el territori català. El CCOC és sensible a les característiques territorials específiques de diferents comarques catalanes on hi ha una forta empremta del món de l'oli d'oliva. També reconeix els valors culturals que compartim amb tot l'arc oleícola mediterrani.

El recull del passat i el treball pel futur

La cultura de l'oli d'oliva és intensament viva, de l'origen mil·lenari se'n ha recollit l'experiència. Actualment l'activitat oleícola de les comarques catalanes treballa per trobar un encaix en un món canviant. Els valors actuals d'experimentar per conèixer, de saber per valorar, d'aprofundir en el motiu, l'origen i el sentit de les activitats econòmiques, han donat impuls a l'oleoturisme, a la venda de proximitat, a la nova gastronomia i a la creació multidisciplinària. És en aquest sentit que el CCOC enfoca també la seva raó de ser.

El punt d'inici per descobrir les Garrigues Altes

L'Oficina de turisme de les Garrigues Altes està situada al CCOC. Hi trobareu informació completa, detallada i actualitzada. Per organitzar la vostra estada us ajudarem a conèixer:

Pujar