Actualitat


S’obre el termini per participar a la setena edició d’Oliverart 2024 del Centre de l’oli de la Granadella.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ubicat a la Granadella ja ha obert el termini per a la presentació de projectes artístics a la setena convocatòria d' "Oliverart 24".

Les exposicions temporals seleccionades s'exhibiran a la sala d'exposicions del CCOC durant l'any 2024. Els projectes rebran una aportació de 350 € en concepte d'honoraris d'artista que hauran de cobrir qualsevol despesa que generi l'activitat expositiva. S'augmenta la dotació respecte a la convocatòria anterior en que era de 250 €.

Els projectes a presentar podran ser de qualsevol disciplina artística com: la pintura, la il·lustració, l'escultura, la fotografia, el videoart o qualsevol forma de creació contemporània i la temàtica haurà de ser referent a conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat del territori.

La presentació de projectes finalitza el 31 de desembre de 2023 i està obert a qualsevol artista tant de manera individual com en col·lectiu.

El CCOC ha posat en marxa així un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les terres de Ponent.

Més notícies

Agenda


08de juny2024

Taller de ratafia casolana

Taller a càrrec de les veïnes Pepita Farré Pujol i Ramona Pujol Sarlé

Vols aprendre a fer la teva pròpia ratafia? No et perdis el nostre taller!

T’esperem el dissabte 8 de juny a les 11:30h al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. 

Amb les veïnes Pepita Farré Pujol i Ramona Pujol Sarlé, descobriràs tots els secrets per preparar aquesta beguda tradicional catalana amb ingredients naturals i molta passió. 

Reserva la teva plaça aquí

L’activitat és gratuïta, però recorda portar un o dos pots si te’n vols endur a casa!

T’hi esperem!

01de juny2024

La Festa de Benvinguts a Pagès

Descobreix l'autèntica essència de la vida rural a La Granadella!

Celebra la Festa de Benvinguts a Pagès el cap de setmana de l'1 i 2 de juny amb una escapada única a l'Alberg Garrigues Altes. Aquest cap de setmana, ple de tradició i autenticitat, et convidem a explorar el cor de Catalunya.

Dormiràs entre paisatges pintorescs i històries que inspiren a l'Alberg Garrigues Altes. I per si això no fos suficient, t'oferim una experiència enriquidora: una visita al Museu de l'Oli de Catalunya i un tast d'olis al Centre de l'Oli de Catalunya, tots dos gratuïts! A més, podràs completar el cap de setmana amb les altres emocionants activitats que s'ofereixen a la zona.

Connecta amb les arrels de la terra, endinsa't en la cultura de l'oli, i viu moments inoblidables en un entorn encantador. No et perdis aquesta oportunitat única de viure l'autèntica vida rural catalana! 

Per a més informació i reserves, contacta amb nosaltres a info@culturadeloli.cat o al 623 533 732.

16de desembre2023

Taller de Sabó Artesanal amb OOVE

amb Mireia Zaidin

El dissabte 16 de desembre el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, a les 10:00 h, us convida a participar en el Taller de sabons artesanals amb OOVE.

La nostra veïna Mireia Zaidin serà l'encarregada de conduir la sessió. Esperem que ens quedin tan bé com
li queden a ella!

L'aportació de l'activitat és de 5 euros, que es donaran en benefici de La Marató de TV3 que se celebrarà el diumenge 17 de desembre.

Places limitades per ordre d'inscripció al 973 09 41 01 o a través del següent enllaç: https://bit.ly/TallerDeSabó

02de desembre2023

Taller i Inauguració de la col·lecció "Fusta. El llegat dels arbres"

de l'artista Palmira Rius Tormo.

 La guanyadora d'un dels premis de l'Oliverart 2023 ens presentarà un recull de composicions tèxtils i escultura orgànica

Amb el taller que ens presenta l'artista aprendrem l'art i la tècnica de la seva obra. Crearem un joguet de fades o un punt de llibre que ens endurem a casa! 

El taller és gratuït però precisa d'inscripció prèvia trucant al 973 094 101 o  a través del següent enllaç: https://bit.ly/TallerPalmiraRius

25de novembre2023

Taller pràctic "Reconstrucció d'un Marge de Pedra Seca"

impartit per Josep Maria Navàs

El 25 de novembre el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, dins de la Setmana de la Pedra Seca 2023, organitza un taller pràctic de reconstrucció d'un marge de pedra seca, impartit pel nostre veí Josep Maria Navàs.

Ens trobarem al CCOC a les 09:30 h i l'activitat s'estendrà fins a les 13:30 h.

És imprescindible inscripció prèvia abans del 23 de novembre, al CCOC o a través del correu info@culturadeloli.cat

L'aportació pel taller és de 5 euros i inclou l'esmorzar.

28d’octubre2023

Fira de l'Oli de la Granadella

La Primera Premsada Vol.9

El proper cap de setmana, el 28 i 29 d’octubre, teniu na cita molt importanta la Granadella. Us hi esperem per la novena edició de la Priemra Premsada!

A continuació us deixem un resum dels acte que es duran a terme!

14d’octubre2023

Taller "Aprèn a elaborar begudes vegetals amb productes Bio"

amb la nostra veïna Rosa Cabrerizo

La Setmana Bio per l'alimentació ecològica és un esdeveniment en el qual es celebren tot un conjunt d'activitats amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població.

Per aquest motiu, el Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya us convida el dissabte 14 d'octubre a les 11:00 h al taller "Aprèn a elaborar begudes vegetals amb productes bio", que ens impartirà la nostra veïna Rosa Caberizo.

L'aportació serà de 2 euros.

El dia del taller caldrà portar dos recipients petits per poder endur-se la llet a casa.

Imprescindible inscripció prèvia al CCOC o a l'Ajuntament de La Granadella abans del dia 9 d'octubre.

07d’octubre2023

Art "en-amb-sobre" la natura

La caminada com a experiència estètica, amb Sergi Quiñonero

Des del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya i amb col·laboració amb l’ ”Alberg Garrigues Altes" i l'artista Sergi Quiñonero presentem el curs 'Art "en-amb-sobre" la natura. La caminada com a experiència estètica'.
 
Aquest, fa una aproximació a un seguit d'experiències artístiques que arrenquen als anys seixanta del segle XX: el land art, la performance o la caminada com a experiència estètica, manifestacions que encara avui en dia són poc conegudes.
El curs consta d'una part teòrica, on desplegarem nombrosos exemples i conceptualitzarem sobre els temes tractats (artístics i mediambientals), i una part pràctica en què els participants vivenciaran el seu propi procés de creació, com a forma d'integració de continguts i comprensió dels conceptes que seran objecte del nostre estudi.

El curs es desenvoluparà el 7 i 8 d'octubre a La Granadella.

Places limitades per ordre d’inscipció.

Trobareu més informació al programa que trobareu a continuació o escrivint-nos un correu a info@culturadeloli.cat

 
 
 
 
 
Més actes

Instagram

Segueix-nos a Instagram, som @culturadeloli i etiqueta les teves fotos sobre la cultura de l'oli amb el hashtag #culturadeloli