La Granadella serà seu de la 5a Marxa de la Boira el 13 de gener, amb la voluntat de donar a conèixer els atractius oleoturístics de la zona

La Marxa de la Boira està inclosa dins del circuit de marxes saludables de Ponent marxa.cat, no és
competitiva i inclou dos recorreguts circulars: un de curt de 10 quilòmetres, i un altre de llarg de 24
quilòmetres, per camins de terra i amb sortida i arribada a la Granadella. L'hora de sortida serà a les 9 del matí pel recorregut llarg i a les 9.30 del matí per al recorregut curt. El lloc de sortida serà des de la plaça de l'església, sota l'apadrinament dels gegants de la població: el Silono i la Mundeta, acompanyats pel grup local de batucada. La participació és oberta tant a caminants com a atletes de totes les edats, prèvia inscripció a la pàgina web www.boiraexperience.cat. Totes dues marxes passaran per llocs recòndits del terme de la Granadella i Bellaguarda, grans exemples dels paisatges de l'oli de les Garrigues Altes. Els avituallaments seran amb productes de proximitat. A l'arribada hi haurà, com és habitual, una gran degustació de cassola de tros d'hivern o vegetariana.

Com a novetat
d'aquest any, l'organització donarà un detall sostenible, emmarcat dins #projectereforestacióponent. Es tracta de pensar en el territori, el paisatge i la conscienciació en el medi ambient. A més, qui ho vulgui, podrà fer una aportació solidària voluntària per a aquesta proposta.


Com de costum, l'organització ha habilitat un canal de Telegram per a què tothom rebi les
notificacions directament al seu dispositiu mòbil, és tracta d'informacions bàsiques sobre la 5a
Marxa de la Boira. Podeu seguir el canal cercant boiraexperience a l'aplicació Telegram -
https://t.me/boiraexperience

Pujar