El CCOC de la Granadella presenta un maridatge gourmet amb plats Km 0

Divendres 20 el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya proposa un tast gastronòmic gourmet

Aquesta presentació, anirà acompanyada d'una degustació d'un risotto de ceps, maridat amb vi de Banya del celler Matallonga i una fideuà  de camagrocs, maridat amb un vi Escorça de Matallonga  de la D.O. Costers del Segre.

Per participar en aquesta activitat, que té un preu de 12 € i places limitades, cal fer una inscripció prèvia al CCOC ja sigui trucant al tel 973 094 101 o bé enviant un correu a info@culturadeloli.cat

El projecte Acrigourmet, que s'inicia  l'any 2015 a les Borges Blanques, és una iniciativa de 2 socis que elaboren tot un seguit de plats naturals deshidratats gourmet a base de risottos i fideuas amb 8 varietats de bolets, com: rossinyol, camagroc, trompeta de la mort, cama-sec, moixernó, ou de reig, cep i barreja de bolets amb productes de proximitat Km0.

És un producte que porta tot inclòs, sols cal sofregir i afegir aigua calenta, coure 12 minuts, i menjar. Està pensat per la gent que sempre te poc temps per cuinar, i els agrada menjar bé i sa, ja que el producte es totalment vegà. Es pensa fer el llançament també, d'una gamma sense gluten, practicament per la fideuà.

Cal destacar també la seva gamma de carpaccios de bolets refrigerats, que fan les delícies dels gourmets més exigents.

Pujar