El Centre de l'Oli impulsa la creació artística al voltant de l'oli

S'obre el termini per a la presentació de projectes artístics de la primera convocatòria “Oliverart’18” que ompliran la sala d'exposicions temporals durant l'any 2018.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella obre el termini per a la presentació de projectes artístics  de la primera convocatòria "Oliverart'18" que ompliran la sala d'exposicions temporals durant l'any 2018. Aquesta convocatòria pretén incentivar la creació contemporània així com la difusió de noves propostes artístiques per difondre a Les Garrigues. 

Els projectes seleccionats rebran una aportació de 250 euros en concepte d'honoraris d'artista que hauran de cobrir qualsevol despesa que generi l'activitat expositiva.

La presentació de projectes que finalitza el 31 de desembre, estan oberts a qualsevol  artista tan de caràcter individual com col·lectiu i podran ser al voltant de qualsevol disciplina artística com: la pintura, la il·lustració, la escultura, la fotografia, el vídeoart o qualsevol forma de creació contemporània.

El CCOC posa en marxa així un projecte singular impulsant la creació artística al voltant de la cultura de l'oli tot promovent l'art com a valors associats a la ruralitat, a la natura, al paisatge i a la sostenibilitat del territori.  És una iniciativa que omple de contingut la intensa campanya promocional  que realitza la vila de la Granadella per sumar-se a un intens calendari d'iniciatives per fomentar  l'oleoturisme.

Pujar