Harmonies celestes als antics dipòsits de la Granadella

OleaTerra proposa el dissabte, 18 de juny, viure una nit màgica a la llum de la lluna.

L'esdeveniment comptarà amb un concert del Col·lectiu ÜI, un viatge al voltant d'harmonies celestes i freqüències compartides. Üi és l'expressió del fet inesperat. Música sense gènere que viatja pel món per arribar al cor, una trobada sincera de persones viatgeres que pretén gaudir del camí de la vida.

Sis intèrprets procedents d'arreu la geografia s'uneixen i fusionen a partir de la música oriental, els sons africans més primordials, les cordes i els vents de l'est de la Mediterrània, els cants de l'ànima, les veus de Mongòlia i la potència harmònica del Gong.

El Col·lectiu Üi està format per Dany Avaad, (Bansuri, Santur i Shakers), Paul Castejón (Guitarra, Bouzouki, Hang, Duduk, Bansuri i Veu), Linda Gaethe  (Veu, Sansula, Pandero i Percussió), Arturo García,  (Percussions), Sergio Martínez (Didgeridoo, Shruti Box, Cant harmònic i Kargyraa), i Marta Reixach  (Gong, Ngoni, Percussió, Didgeridoo, Monocordi i Veu).

Aquest viatge vers les harmonies celestes es completarà amb la llum d'espelmes creades per a aquesta ocasió amb cera natural d'abella que permetrà poder gaudir també d'una experiència gastronòmica al voltant de les freqüències sonores.

Pujar