El Centre de l’oli de la Granadella inaugura l’exposició de l’artista Palmira Rius: “Fusta. El llegat dels arbres”.

Aquest projecte d’exposició temporal va ser escollit en l’edició d’Oliverart de 2023.

Aquest dissabte, 2 de desembre, a les 12h. al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella es realitzarà la inauguració de l'exposició de l'artista Palimra Rius: "Fusta. El llegat dels arbres".

Ha estat una de les tres exposicions temporals seleccionades en l'edició d'Oliverart 2023. Les altres dues exposicions seleccionades han estat: "Racons de la Granadella. Arquitectura i Paisatge Rural" de Xavier López Esteban, i "Camino" de Sissi Salinas.

L'exposició és una selecció d'escultures orgàniques i tèxtil contemporani on domina la fusta, un element gairebé perdurable. En la inauguració, la introducció de l'obra anirà a càrrec de José Antonio Bonet, director del Centre d'investigació en agrotecnologia, Agrotecno, i Doctor enginyer de forests.

A més a més, abans de la inauguració, a les 10,45h l'artista impartirà un taller gratuït en el qual explicarà l'art i la tècnica de la seva obra, es podrà crear per exemple un joguet de fades o un punt de llibre per endur a casa. Cal inscripció prèvia al Centre de l'oli.

El CCOC ha posat en marxa Oliverart, un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

Pujar