S’obre el termini per participar a la cinquena edició d’Oliverart 2022.

S’ha obert el termini per a la presentació de projectes artístics a la cinquena convocatòria d'"Oliverart 22".

Com en l'edició anterior hi ha dues categories de projectes: exposicions temporals, que s'exhibiran a la sala d'exposicions del CCOC durant l'any 2022 i intervencions per a ser instal·lades de manera permanent al Mirador del Coll de Bovera, que s'inauguraran a l'estiu del 2022.

Respecte a aquesta segona modalitat la passada edició es van seleccionar dues obres, Escala al cel, de Jordi González (El Masnou) i Simbiosi, de Sergi Molina (Balaguer), que es van inaugurar el passat 28 d'agost.

Els projectes seleccionats per a la sala d'exposicions rebran una aportació de 250 euros en concepte d'honoraris d'artista que hauran de cobrir qualsevol despesa que generi l'activitat expositiva. Pel que fa a les obres seleccionades per a ser instal·lades a l'exterior rebran 400 euros per cobrir les despeses de producció i/o instal·lació.

Els projectes a presentar podran ser de qualsevol disciplina artística com: la pintura, la il·lustració, l'escultura, la fotografia, el videoart o qualsevol forma de creació contemporània i la temàtica haurà de ser referent a conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat del territori.

La presentació de projectes finalitza el 31 de desembre de 2021 i està obert a qualsevol artista tant de manera individual com en col·lectiu.

El CCOC ha posat en marxa així un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les terres de Ponent.

Pujar