El Centre de l’oli de la Granadella inaugura una exposició de l’artista Digna Gros amb dissenys de roba estampats amb motius de “males herbes”.

El proper divendres 1 d'octubre a les 20h. al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella es realitzarà la inauguració de l'exposició de l'artista Digna Gros "Males herbes". A l'acabar hi haurà una copa de vi.

"Males Herbes" és una col·lecció de peces d'indumentària estampades amb il·lustracions que representen les considerades "males herbes" del nostre entorn.

L'artista descriu la seva obra com una col·lecció càpsula de caràcter reivindicatiu amb la que, per una banda, es dona valor a la vegetació autòctona a través d'una mirada artística i, per altra banda, en un sentit més personal, plasma les "males herbes" interiors a través les característiques de les mateixes plantes juntament amb la simbologia dels colors i les formes.

Aquesta ha estat una de les tres exposicions temporals seleccionades en la quarta edició d'Oliverart 2021. Les exposicions temporals seleccionades han estat: La permanència de l'efímer, de Susana Malagón, inaugurada el passat 10 de juliol; Males Herbes, de Digna Gros; i Caos, de Sissi Salinas.

El CCOC ha posat en marxa Oliverart, un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

Pujar