El Centre de l’oli de la Granadella inaugura una exposició de l’artista Susana Malagón sobre paraules oblidades.

Aquest projecte d’exposició temporal va ser escollir en l’edició d’Oliverart de 2021.

Aquest dissabte 10 de juliol a les 20h. al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella es realitzarà la inauguració de l'exposició de l'artista Susana Malagon: "La permanència de l'efímer". Serà una exposició participativa i anirà acompanyada d'una copa de vi.

"La permanència de l'efímer" és una proposta que busca ajuntar les paraules perdudes amb les fulles que cauen dels arbres. En utilitzar aquests dos elements fa que l'un sigui el suport de l'altre i es complementin, tot resistint-se a la desaparició. El projecte és un treball de memòria col·lectiva, que pretén rescatar algunes paraules de l'oblit.

Durant el cap de setmana del 25 al 27 de juny l'artista de Barcelona es va entrevistar amb gent gran i no tan gran del municipi, on va fer un treball de camp de recerca de les paraules oblidades, les quals formaran l'exposició estampades sobre fulles caduques.

Aquesta ha estat una de les tres exposicions temporals seleccionades en la quarta edició d'Oliverart 2021. Les exposicions temporals seleccionades han estat: La permanència de l'efímer, de Susana Malagón; Males Herbes, de Digna Gros; i Caos, de Sissi Salinas.

Malagón també va estar seleccionada per Oliverart 2020 en la modalitat del passeig escultòric del mirador de les Terres de l'Ebre amb l'obra: "El cor del mirador".

El CCOC ha posat en marxa Oliverart, un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

Pujar