El Centre de l’oli de la Granadella inaugura una exposició amb fotografies sobre la Vall de Bovera de l’entitat Trenca

Aquest projecte d’exposició temporal va ser escollir en l’edició d’Oliverart de 2020.

Aquest dijous 1 d'abril a les 19h. al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella es realitzarà la inauguració d'una exposició de l'entitat conservacionista Trenca amb fotografies sobre la Vall de Bovera. Les fotografies inclouen oliveres centenàries, els característics murs de pedra seca i mostres de la biodiversitat de la zona.

L’associació Trenca és una entitat sense ànim de lucre constituïda l’any 1998 que te per finalitat preservar i millorar el patrimoni natural. La inauguració anirà acompanyada d’una degustació de vi de la DO Costers del Segre. Amb motiu de la Covid-19 cal inscripció prèvia al link: http://bit.ly/lavalldebovera

Aquesta ha estat una de les tres exposicions temporals seleccionades a l'edició d'Oliverart de 2020 que amb motiu de la pandèmia no s'ha pogut inaugurar fins el 2021, les altres dues exposicions temporals seleccionades van ser: El paisatge de l’oli, de Jordi González, i Cosmologies, de Sergi Quiñonero.

En l'edició d'Oliverart de 2021 les exposicions temporals seleccionades han estat: La permanència de l'efímer, de Susana Malagón; Males Herbes, de Digna Gros; i Caos, de Sissi Salinas.

El CCOC ha posat en marxa amb Oliverart un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

Pujar