PROJECTES SELECCIONATS OLIVERART 2021

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella ha seleccionat cinc obres d'art per a la quarta edició del projecte Oliverart 2021.

Referent a la modalitat 1, exposició temporal, han estat seleccionades les obres:

  • La permanència de l'efímer, de Susana Malagón (Barcelona). Quadres que contindran fulles seques amb paraules estampades, seran paraules del municipi oblidades, vinculades a la ruralitat i a la cultura de l'oli.
  • Males Herbes, de Digna Gros (Castelldans). Vestits fets amb teixits estampats amb motius de les males herbes de la zona de la Plana de Lleida.
  • Caos, de Sissi Salinas (La Granadella). Exposició de cartrons reciclats amb taques que representen el paisatge i les persones de la comarca.

Respecte a la modalitat 2, passeig escultòric, han estat seleccionades les actuacions:

  • Escala al cel, de Jordi González (El Masnou). Obra de fusta, constituïda per una desena d'escales de fusta reciclada de diferent longitud, recolzades les unes en les altres.
  • Simbiosi, de Sergi Molina (Balaguer). Obra d'acer, es realitzaran buits en una xapa d'acer representant el perfil d'una olivera.

Ens complau felicitar als i les artistes afortunades, i animem les que no han tingut tanta sort amb la selecció a continuar la seva carrera artística amb la qualitat que han compartit amb nosaltres.

Pujar