S'obre el termini per participar a la quarta edició d'Oliverart 2021 del Centre de l'oli de la Granadella.

La finalitat és crear un espai d'art a cel obert de diàleg entre art i natura, i exposicions temporals.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ubicat a la Granadella ja ha obert el termini per a la presentació de projectes artístics a la quarta convocatòria d' "Oliverart 21".

Com en l'edició anterior hi ha dues categories de projectes: exposicions temporals, que s'exhibiran a la sala d'exposicions del CCOC durant l'any 2021 i intervencions per a ser instal·lades de manera permanent al Mirador del Coll de Bovera, que s'inauguraran a l'estiu del 2021.


Respecte a aquesta segona modalitat la passada edició es van seleccionar dues obres, de les artistes Susanna Malagon i Marta Pruna, que es van inaugurar el passat 8 d'agost.


Els projectes seleccionats per a la sala d'exposicions rebran una aportació de 250 euros en concepte d'honoraris d'artista que hauran de cobrir qualsevol despesa que generi l'activitat expositiva. Pel que fa a les obres seleccionades per a ser instal·lades a l'exterior rebran 400 euros per cobrir les despeses de producció i/o instal·lació.


Els projectes a presentar podran ser de qualsevol disciplina artística com: la pintura, la il·lustració, l'escultura, la fotografia, el videoart o qualsevol forma de creació contemporània i la temàtica haurà de ser referent a conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat del territori.


La presentació de projectes finalitza el 31 de gener de 2021 i està obert a qualsevol artista tant de manera individual com en col·lectiu.

El CCOC posa en marxa així un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les terres de Ponent.

Pujar