Segona edició d’Oliverart 2020 al passeig escultòric del mirador de les Terres de l’Ebre de la Granadella.

Aquest any s’inauguraran dues obres de les artistes Marta Pruna i Susana Malagón.

El proper dissabte, 8 d'agost, a les 19,30h. l'Ajuntament de la Granadella inaugurarà dues noves obres al passeig escultòric a l'aire lliure al mirador de les Terres de l'Ebre (Coll de Bovera) que forma part del projecte del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) Oliverart 2020. Aquest any se celebra la segona edició.

El desembre de 2019 el CCOC va obrir la convocatòria Oliverart 2020 per a la presentació de projectes amb la finalitat d'incentivar la creació artística contemporània i explorar el diàleg entre art i natura. La convocatòria, oberta a qualsevol disciplina, establia la temàtica enfocada en incidir en conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge, o la sostenibilitat del territori. El lloc d'exposició permanent a l'aire lliure és consensuat entre organització i artista en l'entorn del passeig del mirador de les Terres de l'Ebre del municipi.

Oliverart compta amb dues categories, la modalitat 1 és per a exposicions temporals a la sala d'exposicions del CCOC, i la modalitat 2 és per a obres per a ser instal·lades de manera permanent a l'exterior, al passeig escultòric del Mirador del Coll de Bovera.

Respecte a la modalitat 2, passeig escultòric, aquest dissabte s'inauguraran les obres:

-Buida-ment de Marta Pruna. Treball amb radial i compressor de martell elèctric sobre pedra sorrenca del municipi de la Granadella.

-El cor del mirador de Susana Malagon. Un cor amb materials naturals trobats a l'entorn natural del Coll de Bovera, branques i material orgànic, tot lligat amb corda de coco.

Les dues artistes explicaran el procés de la realització de les seves obres i a continuació hi haurà una degustació de productes de km0.

En l'edició anterior d'Oliverart es van inaugurar les obres "Punts suspensius..." de Sergi Quiñonero i "Connexions" de Cristian Gil.

El CCOC ha posat en marxa amb Oliverart un projecte innovador amb l'ambició de consolidar-se a mitjà i llarg termini com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya, i en especial a les Terres de Ponent.

Pujar