Èxit al taller virtual de salses amb oli verge extra organitzat pel Centre de l'oli de la Granadella amb el xef Xavier Benet.

Cada vídeo taller està limitat a 15 persones, l'activitat és gratuïta per ordre d'inscripció.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ha organitzat pel dijous 7 i divendres 8 de maig a les 19h., dos tallers virtual de salses mediterrànies amb oli d'oliva verge extra que consistiran en l'explicació de l'elaboració i l'aplicació gastronòmica de dues salses típiques del mediterrani, allioli i salsa de romesco.

Els assistents als vídeo tallers s'han d'inscriure al formulari habilitat pel CCOC. El nombre de places és limitat a 15 persones i per ordre d'inscripció. L'activitat és gratuïta.

La iniciativa ha estat un èxit ja que en poques hores s'han esgotat les places del primer taller, fet que ha obligat a l'organització a programar una segona edició del taller per el dia següent.

Els tallers comptaran amb el xef Xavier Benet, que compta amb una menció Michelin. És propietari del Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques i productor de l'oli d'oliva verge extra +ART. Es podran realitzar preguntes i resoldre dubtes amb l'expert.

Una vegada inscrits els assistents rebran un correu amb l'enllaç on es realitzarà la videotrucada. En aquest mail també s'especificaran el llistat d'ingredients i els materials necessaris que cal tenir preparats a casa per fer el taller.

Els dos olis verge extra que s'utilitzaran seran: el Degustus producció integrada de la Cooperativa de la Granadella per a l'allioli, i el  +ART etiqueta negra per a la salsa de romesco. Es podran adquirir al web de cada productor. Els participants al vídeo taller gaudiran de bonificació en els ports.

Amb aquesta activitat el CCOC pretén continuar difonent la cultura de l'oli en aquests dies de confinament amb motiu del Covid-19.

A continuació trobareu l’enllaç d’inscripció.

Pujar