El Museu i Centre de l’oli de la Granadella reben 5.300 visitants l’any 2019

Representa un increment del 15% de visitants respecte a l’any anterior, la majoria procedents de Catalunya.

El projecte d'oleoturisme impulsat pel Museu i Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, situat a la Granadella, ha tancat l'any 2019 amb una xifra de 5.289 visitants. L'any 2018 el nombre de visitants va ser de 4.573, el que implica que el darrer any hi ha hagut un increment de 716 persones, un 15,66% més.

El 90% de les persones que han visitat els espais han estat de Catalunya, el 5% de la resta de l'estat espanyol i el 5% restant estrangers, un 3% europeus i un 2% d'altres països.La finalitat del Museu i Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya és difondre la cultura de l'oli durant tot l'any per desestacionalitzar l'oferta ja que les visites a la zona es concentren principalment durant els mesos de producció d'oli.

Amb motiu d'ampliar l'oferta oleoturística durant el tots els mesos de l'any el Museu i Centre de l'Oli desenvolupen un programa estable d'activitats basats en: el tast d'oli, maridatges gastronòmics, jornades tècniques, festes de l'oli, festivals musicals i happenings artístics al voltant de l'oli verge extra, la pedra seca, experiències de collir olives, i tota mena de tallers que han despertat l'interès de diferents col·lectius i escoles.

Pujar