Noticias

“Natura+pícnic”

El municipi te 4 rutes amb l'app de Natura Local, que es poden fer amb gps i incorporen punts d'interès interpretats amb audioguia.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ha començat la promoció de les quatre rutes que te creades amb l'app de Natura Local conjuntament amb un pícnic per emportar.

El municipi de la Granadella te 4 rutes a l'app de Natura Local: La ruta dels miradors de l'Ebre, La ruta del mirador de les 6 comarques, La ruta de les carenes i valls de la Granadella i la Ruta dels bombardejos de la Guerra Civil. Les tres primeres rutes són paisatgístiques i la darrera és urbana.

Les rutes es poden fer a peu i/o en bicicleta, són gratuïtes i estan disponibles tan en les versions android com apple. Es poden descarregar des de google play i apple store.

L'app permet fer rutes guiades amb GPS, a més, cada ruta compta amb punts d'interès que compten amb una explicació interpretativa en format d'audioguia.

Cada setmana es promocionarà una de les rutes, començant per la "Ruta dels Miradors de l'Ebre". Aquesta és una ruta circular de 9 Km,  que es pot fer a peu i en bicicleta, i és de dificultat baixa.

La ruta transcorre per còmodes i agradables pistes forestals, entre camps d'ametllers i oliveres a les parts baixes, i pinedes i matollars a les parts altes;  permet vistes als quatres punts cardinals, a la conca de l'Ebre, al meandre de Flix, a la Serra de Montsant al Priorat i a la Serra de Llaberia, a cavall de les comarques del Priorat, Baix Camp i la Ribera d'Ebre.

Per complementar la ruta tres bars del municipi: el Sport, el Stop i el Centre Cívic ofereixen un pícnic per emportar. El preu oscil·la entre els 5 i 7 euros i cal reservar prèviament.

Pujar