Agenda

06de juny2021

Caminada i visita a Trenca

Amb motiu de la setmana de la natura, us convidem el dia 6 de juny a les 09h30 a una caminada des del Coll de Bovera, a La Granadella, fins a l'Associació Trenca, a Bovera. Junts descobrirem o redescobrirem racons del nostre entorn i coneixerem l'important paper que l'associació Trenca juga en la conservació i recuperació de la fauna autòctona i el patrimoni mediambiental.

Si només voleu venir a la visita de la finca Trenca, ens trobarem a les 10h30 a la Plaça Major de Bovera. I si teniu ganes de conèixer l'Associació Trenca però no podeu assistir el dia 6 a la visita presencial, @olisalvatgetrenca organitza tres directes via el seu Instagram per donar a conèixer la seva feina. Els directes es faran el dilluns 31 de maig i dijous 3 i divendres 4 de juny.

Per a més informació ens podeu contactar via les nostres xarxes socials, via el correu info(ELIMINAR)@culturadeloli.cat o podeu consultar el perfil Instagram de @olisalvatgetrenca.

Per assistir a l'activitat presencial és necessària una inscripció prèvia que podeu fer mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/RdCpLfmY6XDhs6T9A

Us hi esperem!