L'entorn

NaturaLocal

Vols sortir d’excursió per la Granadella? Planifica la teva ruta a peu, en bici, en família amb el teu mòbil.

Amb la APP de NaturaLocal, disponible tant en IOS com en Android, podràs documentar-te i gaudir de les sortides a peu o en BTT a l’entorn natural de la Granadella.

Aquestes són les quatre rutes! Descarrega’t la APP, baixa’t el track i ja estàs apunt per descobrir el nostre territori!

Estable Burricleta les Garrigues

A l’Estable Burricleta de les Garrigues, situat al municipi de la Granadella, posem a disposició dels nostres visitants bicicletes elèctriques i rutes en exclusiva per poder viure el seu temps lliure d’una forma diferent, natural i a una altre ritme.

Oferim un servei innovador i atractiu per donar l’oportunitat de conèixer de primera mà com es viu a la comarca, d’interpretar com s’han forjat els paisatges que ens obsequien amb el millor oli del món i de participar en experiències oleoturístiques úniques.

Podeu escollir entre dues rutes:

Els Miradors

És una ruta paisatgística que us permetrà gaudir d’excepcionals visites, des dels Ports de Tortosa-Beseit, de la serra del Monstant del Priorat, fins als Pirineus de Lleida i Aragó.

Les Valls

És una ruta més llarga in us perdreu per paisatges d’oliveres i marges de pedra seca on el silenci i la tranquil·litat seran els vostres únics companys de viatge.

http://burricleta.com

Pujar