Estades i activitats per a professionals

Un espai de trobada, d'aprenentatge, d'intercanvi i de creació. El CCOC contribueix que els professionals de l'elaboració d'oli d'oliva, especialistes en alimentació i investigadors en recerca gastronòmica tinguin en aquest centre un espai de connexió i de trobada. Habitualment s'organitzen:

Seguiu la nostra agenda per estar al dia de totes les activitats que organitzem.

Club de Tast de l’Oli d’Oliva

El Club neix fruit de la col·laboració del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella i el CFGM d'Olis i Vins de l'INS "Josep Vallverdú" de les Borges Blanques i té com a objectiu reunir un grup de persones de diferents àmbits per: tastar diferents olis, comentar i debatre les darreres novetats en el tast d'oli, els maridatges, etc…

El Club esta coordinat per Josep Mª Audí, professor del CFGM d'Olis i Vins de l'INS "Josep Vallverdú" i membre del Panell de Tast d'Olis del Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta taula oberta de debat pretén difondre la cultura de l'oli verge extra en diferents àmbits i impulsar la promoció gastronòmica i turística de la comarca de les Garrigues.

Col·laborem amb la UdL per impulsar la recerca i la dinamització de l'oleoturisme

En col·laboració amb la càtedra de turisme de la Universitat de Lleida, el CCOC s'implica també en ser un agent actiu en l'impuls de les activitats d'oleoturisme.

En aquesta línia, vam col·laborar al 2016 amb la Universitat d’Estiu del Universitat de Lleida, oferint el curs “Oleoturisme. Turisme 2.0 i Gastronomia Creativa. Taller Pràctic” que es va impartir al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. 

Altres col·laboracions i projectes

Així mateix, al 2018 vam participar del projecte Diagnosi de la cadena de valor de l'oli i de les seves potencialitats de creació de negoci, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues.

L’any 2019, vam dur a terme el 1r Fòrum Verge Extra: oli i territori, una trobada per engegar accions conjuntes per millorar la comercialització de l'Oli d'Oliva Verge Extra i potenciar l'agroturisme als municipis rurals de les Garrigues, l'Urgell i el Segrià Sec. 

Pujar