Notícies

La Granadella presenta el maridatge 'Sabors Garrigues'

Divendres 18 el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya proposa un tast de fruits secs i vins garriguencs

El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, situat a la Granadella presenta el divendres 18 de maig a les 20 h una degustació de fruits secs per gentilesa de Foment Agricola de les Garrigues maridats amb vins del celler Matallonga DO Costers del Segre subzona Garrigues.

Durant l'activitat del divendres hem apostat per realitzar una presentación de l'empresa. Així doncs, s'oferirà una visió del treball d'aquesta singular empresa presentant la gamma de productes i les novetats presentades durant les fires Alimentaria 2018 (Barcelona) i 32 Salon Gourmets (Madrid).

A més a més, s'oferirà un tast gratuït de fruits secs maridats amb vi blanc i vi negre del Celler
Matallonga (D.O. Costers del Segre), el blanc perfecte per als caramel·litzats i els salats, i el negre per als crus i torrats, ja que potencia el seu fort gust.

Des de 1982 cultivant qualitat
Foment Agrícola de les Garrigues, SA és una empresa agroalimentària especialitzada en el cultiu, procés, elaborat i envasat de fruits secs.

Els seus inicis es remunten a 1982, iniciant les primeres plantacions de festucs a la Península Ibèrica. L’aventura del pistatxo va seguir amb la de les nous i en l’actualitat amb la selecció de les millors collites de tota una àmplia gamma de fruita seca, per poder servir la millor qualitat
de fruit sec.

A les nostres instal·lacions de Maials estem seleccionant els fruits, calibrant, torrant, fregint, salant, caramel·litzant, envasant al buit i buit compensat per poder mantenir tota la frescor i sabor de la fruita seca fins al consum. Apostem per la qualitat i el bon servei oferint productes
I formats únics adaptats a les diferents necessitats.

Descobrir els sabors de les Garrigues més autèntics Km0 és l'objectiu d'aquest cicle de tast maridats que impulsa el CCOC tot contemplant la descoberta de les empreses de la comarca
més singulars que identifiquen la identitat gastronomica del territori.

Pujar