Noticias

La Granadella, Bovera, l’associació Trenca i la Coop. Granadella impulsen el turisme sostenible i responsable al voltant de l’oli

Un màster de l’escola d’hoteleria i turisme CETT de la Universitat de Barcelona desenvoluparà el turisme sostenible a les Garrigues Altes

Els Ajuntaments de La Granadella i de Bovera, l’associació Trenca, la Cooperativa de la Granadella i l'escola de Turisme CETT de la Universitat de Barcelona, llancen el repte de fomentar el desenvolupament local a través del turisme sostenible i responsable al voltant dels paisatges de l'oli de les Garrigues Altes.

Aquest repte s’emmarca dins del Projecte Co-creation Experience Challenge del Màster Oficial en Direcció d’Empreses Turístiques, de l'Escola d'Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT en l'especialitat de Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat.

Per aquest màster internacional, té una durada aproximada de 7 mesos (Novembre 2018 - juny 2019), les 4 entitats participants signaran un conveni per començar un projecte de co-creació que consisteix en un intercanvi de coneixements per generar una proposta de valor basada en l'estructuració d'uns paquets de productes i serveis de turisme sostenible i responsable dins de l'àmbit territorial de les Garrigues Altes.

El Projecte, que té dues fases, s'inicià el passat 27 de febrer amb una visita de prospecció amb la finalitat de definir l'estudi de camp i durant els dies de 19 i 20 de març visitaran els 15 alumnes internacionals la zona per iniciar l'anàlisi de la destinació.

La directora del Projecte la Dra. Elena Ridolfi després de la diagnosi del territori pretén estructurar propostes de valor de caràcter turístic sostenible i responsable que puguin afavorir el desenvolupament local a llarg termini.

Així mateix la proposta vol involucrar en el projecte la ciutadania, el sector de l'oli, el sector d'allotjaments, de restauració i tota l'oferta alimentaria i artesana i turística i cooperativa dels dos municipis promotors del projecte.

Pujar