Noticias

Mes de 300 persones a la Festa de la Primera Premsada de la Granadella que fusiona l’art, l’oli i la gastronomia

El CCOC va subhasta les obres d’art creades en aquest “Happenig Artístic” en benefici de la Marató de TV3

Carme Vilafranca, professors de gravat a l'escola EMBA, ha coordinat el happening artístic en el que s'han elaborat 10 gravats de gran format. Aquests han estat subhastats entre el públic participant i reservant-ne alguns per ser venuts entre les empreses.

Les obres estaran exposades al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya amb la intenció de fer aquesta mostra itinerant. La recaptació final es farà saber amb posterioritat i s'entregarà a La Marató de TV3.

Entre d'altres activitats, durant la jornada, s'ha pogut gaudir de la tradicional Sopa de Timó, càrrec del "Parc de les Olors" i també s'han realitzat diferents tastos d'oli entre altres especialitats típiques de la cuina de les Garrigues. Curiosa va estar la degustació de diferents melmelades d'oli verge i diferents fusionats d'oli amb menta entre altres plats.

També es va presentar el Club de Tast de l'Oli d'Oliva que te com objectiu reunir un seguit de bons gurmets per tastar i debatre les darreres novetats al voltant de la cuina, l'oli i els maridatges.

La diada comptà amb la presentació del web lesgarrigues.cat, plataforma que difon les diferents experiències turístiques al voltant de la cultura de l'oli.

Aquesta primera edició d'aquest singular esdeveniment, va cloure amb un dinar popular amb la participació de prop de 100 persones  que van col·laborar a la recollida de fons per la Marató de TV3

Pujar