Noticias

Oleaterra, “Jazz entre oliveres” a La Granadella per impulsar l’oleoturisme

La Granadella torna a gaudir de les nits màgiques de les Garrigues el dissabte 14 de juliol a les 21.00 h

El concert entre oliveres, a la llum de la lluna, de The Jazz Gangs trio, tindrà lloc aquest dissabte, 14 de juny, a la Granadella, a les 21,30 h. Els assistents es reuniran prèviament a les 21.00 h davant de la Cooperativa.

The Jazz Gangs trio, és un grup de reconeguda trajectòria en el món de l'espectacle, oferirà un concert inèdit amb els estàndards de jazz i amb un repertori ple del swing, bossa nova, bebop i boogaloo.

Aquest grup que té una àmplia experiència en el teatre musical (Sister Act, Mamma Mia..), compta amb una gran acollida en els escenaris i realitza més de 60 actuacions a l'any.

Juntament amb les entrades a un preu popular de 10 euros, que es poden comprar al web de ticketea o al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella, l'organització ofereix un entrepà i beguda.

OleaTerra, Escenaris d'Art, és una innovadora proposta artística de petit format que uneix diferents elements i llenguatges artístics amb la cultura de l’oli, tot plegat amb la voluntat d’impulsar l’oleoturisme i descobrir així les peculiaritats més genuïnes i insòlites del patrimoni de les Garrigues, en aquest cas al bell mig del paisatge d'oliveres i acompanyats de la brisa de la Granadella.

Pujar