Noticias

El CCOC de la Granadella presenta un envàs singular d’oli verge extra per posar en valor la cultura de l’oli

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC), situat a la Granadella, presentarà aquest divendres 16 de març a les 20 h. les noves ampolles d’oli d’oliva verge extra dissenyades per la il·lustradora Laura Farreres, que explicarà la idea de crear aquest envàs singular i únic per posar en valor la qualitat i la cultura de l'oli a les Garrigues.


La presentació estarà presidida per l'alcalde de la Granadella, Carles Gibert, i per Carmel Mòdol, Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries. Meritxell Serret, Consellera d'Agricultura i Pesca i Alimentació a l'exili, oferirà unes paraules de benvinguda en vídeo.


A l'acte hi intervindrà també Noemí Cierco, tècnica de joventut de la Paeria de Lleida, que explicarà el projecte Crea2. El disseny de l'ampolla d'oli del CCOC s'emmarca dins el projecte de promoció d'emprenedoria artística Crea2 de l'Ajuntament de Lleida.


Josep Mª Audi, professor del GFGM d'Olis i Vins de l'Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques i membre del Panell de Tast d'Olis de Catalunya, explicarà les característiques organolèptiques dels dos olis envasats aquesta edició.


Referent al disseny de l’ampolla, aquesta és de color blanc amb estampats serigrafiats amb motius de la cultura de l’oli. Aquest any s'han envasat dos tipus d'oli, per a cada tipus d’oli l'ampolla té un color diferent. Es tracta d'una edició limitada i les ampolles estan numerades.


En acabar, el CCOC oferirà una degustació-maridatge dels dos tipus d'olis presentats amb productes km 0 de la comarca.

Pujar