Noticias

El reconegut gastrònom Pep Nogué apadrinarà l’oli nou de la Primera premsada de la Granadella

El CCOC acollirà la jornada de l’oli verge de dieta saludable organitzada pel DARP

La tercera edició de la "Primera Premsada" de la Granadella que tindrà lloc el diumenge 5 de novembre comptarà amb el popular gastrònom Pep Nogué que apadrinarà l'oli nou de la Cooperativa de la Granadella amb la xerrada oli d'oliva, tècniques textures de l'or líquid a la cuina.

Aquest acte que s'emmarca dins d'una jornada tècnica organitzada pel DARP de la Generalitat de Catalunya que porta per lema l'oli d'oliva. Alimentació saludable i equilibrada, que inclourà també un taller pràctic sobre les característiques organolèptiques de l'oli d'oliva arbequina de collita avançada, a càrrec d' Àngels Calvo, cap del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya, que farà un tast guiat per descobrir els sabors i aromes que definiran la collita 2017-2018.

La Dra. Antonieta Barahona, nutricionista, ens parlarà sobre els beneficis que té l'oli d'oliva verge extra per a la salut en la xerrada teòrica i pràctica l'oli d'oliva en una dieta saludable i equilibrada, el qual és una font de salut davant la prevenció de certs tipus de càncer i davant el risc d'infarts. Un taller de plats saludables amb l'oli d'oliva verge extra com a protagonista complementarà aquesta jornada divulgativa.

La jornada que tindrà lloc a les instal·lacions de CCOC de la Granadella, és gratuïta, però es necessita prèvia inscripció. La jornada clourà per diferents representants del Departament d'Agricultura acompanyats per l'alcalde de la vila de la Granadella Carles Gibert, juntament amb regidors, autoritats comarcals i representants del sector empresarial i del món cooperatiu.

Pujar