Noticias

El cantautor Brian Caffrey tanca la 5a. edició d’Oleaterra a l’interior de l’antic dipòsit d’aigua de la Granadella.

L’actuació es realitzarà el dissabte 17 de juliol, junt amb la presentació de la cervesa artesana Margalef Beer del Priorat.

El proper dissabte, 17 de juliol, es realitzarà la segona i darrera actuació del festival Olea Terra, escenaris d'art 2021, de la Granadella.

L'actuació es serà en l'espai singular de l'interior de l'antic dipòsit d'aigua del municipi.

A les 20.30h hi haurà la presentació i degustació de la cervesa artesana del Priorat, Margalef Beer. A les 21h la vesprada continuarà amb un concert del cantautor irlandès afincat a les Garrigues, Brian Caffrey, que actuarà conjuntament amb el guitarrista Jean Pau Dupeyron i el percussionista Àlex Gaspa.

Aquesta és la 5a. edició d'Olea Terra, l'any passat l'esdeveniment es va suspendre amb motiu de la Covid-19.

El passat 26 de juny es va realitzar la primera actuació d'Olea Terra 2021 a l'Església Santa Maria de Gràcia de la Granadella, que va comptar amb un assistència de 80 persones. Va anar a càrrec de la soprano Victorina Pérez i de l'aquafonista Pau Elias, es va complementar amb una copa de vi.

OleaTerra, és una innovadora proposta artística de petit format que uneix diferents elements i llenguatges artístics amb la cultura de l'oli, tot plegat amb la voluntat d'impulsar l'oleoturisme i descobrir així les peculiaritats més genuïnes i insòlites del patrimoni de les Garrigues.

Pujar