Noticias

Èxit digital de la 6a. Fira de l'oli "La Primera Premsada" en la seva edició virtual.

El programa interactiu va rebre 2.500 clics de consulta, els vídeos 3.200 visualitzacions i els sortejos 1.200 participacions.

Els dies 12 a 15 de novembre la Granadella va celebrar la sisena edició de la Fira de l'Oli "La Primera premsada. Edició virtual. En aquesta edició, l'esdeveniment, amb la finalitat d'adaptar-lo a la Covid-19, ha estat virtual.

Les dades digitals han superat les expectatives de l'organització, les més rellevant són les següents: el programa interactiu de l'esdeveniment editat en pdf ha rebut 2.500 clics per a consultes, els vídeos publicats han tingut 3.200 visualitzacions i hi ha hagut 1.200 participacions als sortejos realitzats durant els quatre dies de la Fira.

D'altra banda, referent a la participació en les activitats en directe (live), també han comptat amb nombrosa participació, destacant que el tast d'oli virtual realitzat pel membre de Panell de Tast d'olis de Catalunya, Josep Mª Audí, va tenir assistents d'Àustria i Suïssa; i que a la vídeo recepta a través d'Instagram live de Teresa Sanfeliu, concursat de Masterchef 8, hi van intervenir en directe tres concursants de Masterchef.

Teresa Sanfeliu, a banda d'apadrinar l'oli nou, va explicar la recepta de com elaborar un culant de xocolate amb oli d'oliva verge extra de la nova collita; i Josep Mª Audí va rebre de manera virtual el premi "Primera Premsada 2020" pel seu treball en la divulgació de la cultura de l'oli tan des del Cicle d'olis i vins de l'INS "Josep Vallverdú" de les Borges Blanques com per la seva labor de dinamitzador del Club de tast d'olis del Centre de la Cultura de l'oli de Catalunya.

Pujar