Noticias

Joan Tanet omple el CCOC de la Granadella d’ ”Oliveres mil•lenàries”

El 19 de març s’inaugura una exposició plena de misticisme fent una crida pel respecte al medi ambient

Tanet ha estat becat per la Fundació Sorigué havent cursat els seus estudis a l'acadèmia de Belles Arts de Roma, on va estudiar pintura, ampliant  la seva formació artística en la modalitat d'escultura a l'Escola de Belles Arts de la Universitat de Carrara.


L'acte d'inauguració comptarà amb la presentació de David Colell, que remarca la vocació universal d'aquesta exposició que és una oda al voltant del misticisme, l'ecologia i el medi ambient.

Joan Tanet presenta obres de gran format i exposarà el "Tríptic de les oliveres" inspirat en records del quadre de Caravaggio "Crist posat al sepulcre ". Així mateix, una sèrie de 10 dibuixos al·legòrics al voltant en les oliveres mil·lenàries tot resseguint les referències d'un tractat d'alquímia del segle XVII de Michael Meier  conviden a fer una reflexió psicològica sobre l'interior del ser humà amb la finalitat d'aconseguir el confort espiritual, fet que l'autor ha volgut remarcar, tot coincidint amb la Setmana Santa.

L'autor compta amb obra exposada a França, Suïssa, Itàlia, Estats Units i arreu de l'Estat Espanyol, així com a les Garrigues, la seva comarca natal.

Pujar