Noticias

Taller virtual d’aplicacions gastronòmiques d’arbequina amb Montse Freixa.

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) ha organitzat pel dijous, 11 de juny a les 19h., un taller virtual d'aplicacions gastronòmiques dels diferents perfils d'arbequina del territori de les Garrigues.

El taller serà realitzat per l'experta Montse Freixa, xef i sommelier d'olis, creadora del mètode Evòóeasy. Es podran realitzar preguntes i resoldre dubtes amb l'experta.

Els assistents al vídeo taller s'han d'inscriure al formulari habilitat pel CCOC. El nombre de places és limitat a 15 persones i per ordre d'inscripció. L'activitat és gratuïta.

Una vegada inscrits els assistents rebran un correu amb l'enllaç on es realitzarà la videotrucada. En aquest mail també s'especificaran el llistat d'ingredients i els materials necessaris que cal tenir preparats a casa per fer el taller.

Els dos olis verge extra que s'utilitzaran seran: el Degustus producció integrada i el Degustus Prèmium, de la Cooperativa de la Granadella. Es podran adquirir al web de la cooperativa. Els participants al vídeo taller gaudiran de bonificació en els ports.

Amb aquesta activitat el CCOC pretén continuar difonent la cultura de l'oli en aquests dies de confinament amb motiu del Covid-19.

Pujar