Agenda

05noviembre2017

La primera premsada 2017

Programa d'activitats amb motiu de l'oli nou

Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres les activitats que us oferirem al llarg de la jornada festiva de La primera premsada: oli, art i gastronomia. Vol.3 

Entre les novetats d’aquest any destaquem la cursa (10km) i caminada popular (5km), aquí us adjuntem el cartell i l’enllaç directe per realitzar la inscripció per a grans i petits en qualsevol de les dues modalitats. Atenció! Els i les participants tindreu un obsequi molt especial.

Però no és la única novetat, i és que també tindrem la possibilitat de visitar el molí antic de la cooperativa en funcionament. Animeu-vos a conéixer de primera mà l’antic procés d’obtenció de l’oli d’oliva amb les màquines originals. De segur una experiència que no oblidareu.

Continuem amb el concurs de gravat ràpid de gran format, a la secció notícies podeu trobar la convocatòria, les bases i el formulari d’inscripció.

No podia faltar, al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya, una jornada tècnica sobre oli d’oliva, alimentació saludable i equilibrada, amb els convidats Pep Nogué i Àngels Calvo. També us adjuntem el cartell, no trigueu a inscriure-vos!

Aquestes i moltes altres activitats us esperen el diumenge 5 de Novembre a La Granadella. No oblideu consultar el programa i els enllaços per ampliar informació.