Agenda

10julio2016

CURS "Oleoturisme, Turisme 2.0 i Gastronomia Creativa" al CCOC

La Universitat d'Estiu de la UDL, aposta per l'Oleoturisme i la gastronomia de l'oli.

Del al

L'activitat formativa s'impartirà els dies 10 i 11 de juliol  a la Granadella i comptarà amb uns continguts docents, coordinats per Natàlia Dàries Ramon del Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals de la UdL.

La finalitat del curs és oferir eines innovadores per donar un valor afegit a l'oli d'oliva verge extra mitjançant la gastronomia, així com promocionar les experiències oleoturístiques gràcies al màrqueting digital i les eines 2.0.

El curs s'adreça a tothom que estigui interessat en el sector de l'oli i en la seva promoció: molins d'oli, pagesos del sector de l'oli, restaurants, cases rurals, professionals de la cultura i del turisme, estudiants d'agrònoms o de turisme, etc.

L'equip docent d'aquest curs, que tindrà 12 hores lectives, estarà format per Lluís Bonillo Jiménez (L'Aula Gastronòmica), Natàlia Dàries Ramon (UdL), César Ibáñez Salinas (nutricionista) i Sílvia Pallejà Porqueres (Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya).

Diumenge 10 de juliol Sílvia Pallejà (CCOC) iniciarà el curs  amb  una visita tècnica a una finca d'oliveres de la Granadella, tot continuant amb una visita al MuOC (Museu de l'Oli) i molí d'oli, acabant al CCOC amb una introducció pràctica al tast d'olis d'oliva.

Dilluns 11, Natàlia Dàries (UdL) abordarà l'oleoturisme i el turisme especialitzat 2.0, César Ibáñez, (nutricionista) explicarà els aspectes saludables i nutricionals de l'oli d'oliva verge extra i Lluís Bonillo (Aula gastronòmica) passarà a l'elaboració d'un menú basat en l'oli d'oliva seguint amb un dinar degustació d'aquest menú, acabarà la jornada amb una taller pràctic  sobre les noves aplicacions de l'oli d'oliva a la gastronomia.

El curs, amb places limitades a 20 persones, té un cost bonificat  de 40,00 € per estudiants, PAS i PDI UdL i 45,00 € per la resta. En aquest preu s'inclou el dinar de degustació de dilluns.