L'entorn

NaturaLocal

Vols sortir d’excursió per la Granadella? Planifica la teva ruta a peu, en bici, en família amb el teu mòbil.

Amb la APP de NaturaLocal, disponible tant en IOS com en Android, podràs documentar-te i gaudir de les sortides a peu o en BTT a l’entorn natural de la Granadella.

Aquestes són les tres rutes! Descarrega’t la APP, baixa’t el Trac i ja estàs apunt per descobrir el nostre territori!

Punt Burricletes

Al Punt Burricleta de la Granadella, situat en ple cor de les Garrigues, posem a disposició dels nostres visitant bicicletes elèctriques i rutes en exclusiva per poder viure el seu temps lliure d’una forma diferent, natural i a una altre ritme.

Oferim un servei innovador i atractiu per donar l’oportunitat de conèixer de primera mà com es viu a la comarca, d’interpretar com s’han forjat els paisatges que ens obsequien amb el millor oli del món i de participar en experiències oleoturistiques úniques.

Podeu escollir entre dues rutes:

Els Miradors

És una ruta paisatgística que us permetrà gaudir d’excepcionals visites, des dels Ports de Tortosa-Besseit, de la serra Monstant del Priorat, fins els Pirineus de Lleida i Aragó.

Les Valls

És una ruta més llarga in us perdreu per paisatges d’oliveres i marges de pedra seca on el silenci i la tranquil·litat seran els vostres únics companys de viatge.

http://burricleta.com

FEM UN TOMB? Història, Oli i Pedra

Visita’ns i demana el teu “passaport” i visita altres equipaments de referència a la zona, la Fortalesa dels Vilars d’Arbeca, el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre del Cogul, i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca. En cada equipament et segellarem el passaport, de manera que amb el segell de tres, l’entrada al quart serà gratuïta.

passaport Fem un Tomb?passaport Fem un Tomb

Pujar